U21 vant treningskamp

Liverpool U21 vant i dag 3-1 over en Burnley i en treningskamp bak lukkede dører på Merseyside.

Gjestene hadde sjansen til å ta en tidlig ledelse fra straffemerket, men en fantastisk redning fra Liverpools-keeper på Ross Wallace sitt forsøk fra ellevemeteren forhindret det. Burnley tok imidlertid føringen midtveis i første omgang, da Jason Gilchrist satte ballen i mål etter forarbeid av Kevin Ly, ifølge nettstedet ClaretsMad.

Liverpool utlginet på et straffespark ti minutter før pause, mens to scoringer i løpet av en periode på seks minutter midtveis i annen omgang sørget for hjemmeseier.

Ifølge kilder på Twitter var det Michael Ngoo som satte inn Liverpools straffespark, etter at Jack Dunn skaffet straffesparket. Armin Hodzic skal ha scoret de to målene etter pause, etter forarbeid ved Cameron Brannagan ved begge anledninger.

Burnley stilte følgende lag: Danijel Nizic, Cameron Dummigan, Alex Coleman, Tom Anderson, Joseph Mills, Ross Wallace, Kevin Ly, Archie Love, Cameron Howieson, Jamie Frost, Jason Gilchrist.
Resever: Callum Jakovlevs, Jack Errington, Luke Conlan, Kyle Brownhill, Brandon Wilson, Christian Hill, Ntumba Massanka

Vi har dessverre ikke Liverpools lagoppstilling.