Uavgjort for Agger - debut for Smith

Daniel Agger og Danmark spilte 2-2 borte mot Ungarn. Brad Smith byttet inn da England U20 åpnet Toulon-turneringen med seier.

Daniel Agger spilte samtlige minutter da Danmark spilte 2-2 mot Ungarn i en treningskamp i Debrecen. Ungarerne ledet 1-0 til pause, men Danmark var spillemessig det beste laget i andre omgang. Christian Eriksen og Lasse Schöne nettet for Danmark. Peter Gulacsi, tidligere reservekeeper i Liverpool, voktet målet for Ungarn.

Brad Smith fikk sin debut for England U20 da han ble byttet inn drøye fem minutter før slutt i 3-0-seieren mot Qatar U20 i den første gruppespillskampen i Toulon-turneringen. Jordan Obita (Reading), Jake Forster-Caskey (Brighton) og Jordan Cousins (Chartlton) scoret målene.