Uke 18

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 4.mai

Juventus har fått et klart nei fra Liverpool på en forespørsel om å få kjøpe Luis Suarez til sommeren.
Football Direct News

Brendan Rodgers får rundt £60M å rutte med i sommer. Han akter å bruke £15M på Dnripros ukrainske ving Yevhen Konoplyanka (24), £20M på Real Sociedads franske spiss Antoine Griezmann (23), £20M på Southampton-vingen Adam Lallana (25) og £7M på Cardiffs midtstopper Steven Caulker (22).
Daily Star

AC Milan kan komme med et bud på Liverpool-forsvarer Kolo Toure i sommer. Brendan Rodgers på sin side sikter seg inn mot Jerome Boateng og Pepe når han skal styrke forsvaret.
Football Direct News

Fredag 2.mai

Liverpool akter å fornye sin interesse for Manchester Citys Micah Richards i sommer. Forsvareren ser ut til å være på vei bort fra Etihad etter å ha takket nei til en ny femårskontrakt. Brendan Rodgers liker allsidigheten til Richards. Han kan spille både høyreback og midtstopper. City vil kreve £8M for Richards, selv om han bare har 12 måneder igjen av sin nåværende avtale.
Daily Mail

Sevilla ønsker å kjøpe Liverpools marokkanske ving Oussama Assaidi for £2M.
Mirror

Liverpool og Lazio kommer til å kjempe om underskriften til Borussia Mönchengladbachs midtbanespiller Granit Xhaka i sommer.
FDN

Barcelona er igjen ute etter Daniel Agger, på grunn av hans rutine, luftstyrke og ro med ballen, i tillegg til at han er venstrebeint. Katalanerne har hatt speidere i England som har fulgt Agger, med tanke på dansken som en erstatter for Carles Puyol.
Sport

Liverpool kjemper for å sikre seg Roma-forsvareren Alessio Romagnoli. Den 19 år gamle midtstopperen har bare ett år igjen av sin kontrakt med Serie A-klubben. Roma har imidlertid tilbudt spilleren en ny og forbedret langtidskontrakt.
Il Tempo

Liverpool vurderer et sommerbud på Wolfsburgs brasilianske midtbanespiller Luiz Gustavo.
Football Direct News

Celta Vigo har fulgt Iago Aspas sin situasjon i Liverpool, og forbreder nå et bud for å hente spissen tilbake til Spania. Liverpool har bare betalt den spanske klubben 5 millioner euro av overgangssummen på 9 millioner euro, da det resterende beløpet er relatert til prestasjonsbaserte klausuler. Aspas sin lønn på Anfield kan imidlertid være et problem for å få gjennomført en overgang. Spissen tjener tre ganger så mye i Liverpool som han gjorde hos Celta Vigo før overgangen sist sommer.
Faro De Vigo

Liverpool forbereder et bud på Newcastles Hatem Ben Arfa til sommeren. Midtbanespilleren er ute i kulden på St James' Park.
Metro

Torsdag 1.mai

Liverpool, Chelsea og Tottenham har planer om å se Verona-vingen Juan Iturbe i aksjon på mandag, men de vil avvente og se om spilleren rister av seg en lårskade først. Argentineren er utlånt fra Porto, men Verona vil benytte seg av opsjon på kjøp ved sesongslutt og så vurdere å selge ham med fortjeneste ettersom de er i behov av penger. Iturbe har hurtighet og dribleferdigheter, og beskrives som «den neste Lionel Messi». Iturbe har scoret seks mål denne sesongen.
Daily Mail

Liverpool er interessert i Lille-spissen Divock Origi. Arsenal har trappet opp jakten på spilleren som har scoret fem mål på 12 kamper. Han er verdsatt til cirka £12M.
TalkSport

Liverpool er i samtaler med Inter om tenåringen Mateo Kovacic. Kroaten har spilt ti ligakamper fra start, og kan få tillatelse til å forlate Serie A-klubben
Football Direct News

Liverpool, Bayern München, Borussia Dortmund, Marseille og Newcastle følger alle den 19 år gamle Metz-spissen Diafra Sakho med stor interesse.
La Provence

Real Madrid prioriterer trolig en overgang for Manchester City-spissen Sergio Aguero foran et forsøk på å kapre Luis Suarez.
Fichajes.net

Sevilla vurderer å kjøpe Liverpool-vingen Oussama Assaidi. Marokkaneren er på lån hos Stoke frem til sesongslutt, etter at han kom til Liverpool fra Heerenveen forrige sesong.
Football Direct News

Vingen Alvaro Vadillo har tiltrukket seg oppmerksomhet fra Premier League-gigantene Liverpool og Chelsea med sitt gode spill i La Liga. 19-åringen har to år igjen av sin kontrakt med Real Betis.
AS

Liverpool sikter seg inn mot Paris Saint Germain-vingen Lucas Moura. 21-åringen har ikke helt levd opp til forventningene etter £36M-overgangen til Paris-klubben fra Sao Paulo, og PSG kan være villige til å gi slipp på brasilianeren i sommer.
Football Direct News

Onsdag 30.april

Liverpool og Arsenal er på tå hev etter at PSV innrømmet at de kan komme til å selge sin belgiske komet Zakaria Bakkali i sommer, dersom han ikke signerer en ny kontrakt med klubben. Real Madrid og Roma viser også interesse for 18-åringen.
Daily Express

Tirsdag 29. april

Real Madrid forbereder et bud på £70M for Luis Suarez. Uruguayaneren er Florentino Perez sitt foretrukne alternativ når den spanske klubben skal kjøpe en ny spiss i sommer.
Mirror

Liverpool og Sevilla kommer til å kjempe om Bayern München-vingen Xherdan Shaqiri i sommer.
Talksport

Adam Lallana ser ut til å avslå en overgang til Manchester United fordi han er interessert i å slutte seg til Liverpool. Southampton prøver å forhindre at deres beste spillere forsvinner, men bør være forberedt på bud straks sesongen er over. Brendan Rodgers vil komme med et åpningsbud på £15M. Spilleren forventes å få en dobling av lønna si på £35000.
Daily Mail

Liverpool forventes å investere i fem nye spillere foran en sesong med spill i Champions League.
Daily Telegraph

Mandag 28. april

Liverpool ønsker å hente 15-årige Kuki Salazar og 14 år gamle Alfredo Manuel De Sousa Silva fra Malaga. Begge spillerne er spisser. Kuki er sønn av den tidligere uruguayanske landslagsspilleren José Luis Salazar. De Sousa Silva er portugiser.
Neuvo Futbol

Liverpool er foreløpig den siste klubben som har vist interesse for Lyon-spissen Alexandre Lacazette. 22-åringen har også blitt fulgt av Arsenal, Everton, Newcastle og Juventus etter å ha scoret 17 mål denne sesongen.
Daily Mail

Liverpool og Manchester United er blant flere klubber som skal se Loic Remy i aksjon for Newcastle mot Arsenal på mandag.
Football News Direct