Uke 22

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 1.juni

Det hevdes at Barcelona er villig til å selge Cesc Fabregas for £30M. Både Manchester United, Arsenal, Manchester City, Chelsea og Liverpool kan være interessert i å hente den spanske landslagsspilleren tilbake til Premier League.
Daily Mail

Barcelona skal ha mottatt tre bud på Alexis Sanchez, antatt å være fra Manchester United, Liverpool og Paris Saint-Germain. Den 25-årige chileneren forbereder seg for tiden til VM i Brasil.
Sport

QPR ønsker å kjøpe Glen Johnson. Manager Harry Redknapp har tidligere arbeidet med høyrebacken og ser 29-åringen som en viktig forsterkning til sitt nyopprykkede lag.
Daily Star

Manchester United er i førsetet når det gjelder å hente Yevhen Konoplyanka fra Dnipro. Ukraineren har lenge vært linket til Liverpool.
TalkSport

Liverpool vurderer å prøve å hente inn den 34-årige veteranen Seydou Keita fra Valencia som cover foran en sesong hvor de røde er tilbake i Europa.
The Express

Lørdag 31. mai

Ved siden av mye linkede spiller som Lambert, Lallana, Morena, Shaqiri, Bertrand, Lovren og Can, skal også den unge høyrebacken Nathaniel Clyne hos Southampton være på ønskelisten til Liverpool.
Daily Star

Liverpool kjemper med Everton om Thorgan Hazard, som er sammen med sin bror Eden i Chelsea. 21-årige Thorgan Hazard var sist sesong lånt ut til Zulte Waragem i Belgia.
Dorking and Leatherhead

Liverpool håper å sluttføre en overgang for Alberto Moreno i løpet av neste uke etter at de har fått tillatelse til å snakke med den spanske landslagsspilleren. Liverpool har kommet med et formelt bud på totalt £20M der Liverpool tilbyr £15M pluss Suso. Sevilla har antydet at de er klare til å gjøre en handel, og har gitt Moreno lov til å starte forhandlinger om personlige betingelser før avreise til USA for VM-forberedelser i neste uke.
Daily Mirror

Fredag 30. mai

Den nye Tottenham-manageren, Mauricio Pochettiono, forsøker å kapre både Dejan Lovren og Adam Lallana foran nesen på Liverpool.
ESPN

Liverpool står klare til å øke sitt bud på Adam Lallana til £26M. Anfield-klubbens åpningsbud på £20M ble avslått av Southampton. Den store overgangssummen vil bli betalt over to avdrag.
Metro

Det er lite sannsynlig at Real Madrid forsøker seg med et bud på Luis Saurez i sommer. Carlo Ancelotti ønsker å beholde Karim Benzema, noe som minsker sjansene for at Madrid-klubben prøver seg på Suarez.
El Confidencial

Barcelona vurderer å legge inn et bud på Daniel Agger. Dansken skal være et av navnene som Barcelonas nye hovedtrener Luis Enrique har på blokka når han søker etter minst en ny midtstopper til å erstatte Carlos Puyol. Agger har to år igjen av sin nåværende kontrakt med Liverpool.
Tutto Mercato Web

Torsdag 29. mai

Liverpool har lagt inn et bud på 20 millioner euro for Sevilla-back Alberto Moreno. Med i budet er et sesonglangt lån av Suso. Spanjolene har allerede avslått et bud på 14,5 millioner euro fra Napoli, og de ønsker trolig en betydelig høyere pengesum for 21-åringen.
Marca

Southampton, som leter etter en ny manager etter at Mauricio Pochettino dro til Tottenham, hevder de ikke har mottatt noen bud på verken Adam Lallana eller Luke Shaw.
Express

De røde ønsker å styrke stallen før kommende sesong med kvalitetene til Lazar Markovic fra Europa League-finalist Benfica. 20-åringen, som har hatt en god sesong i Portugal, har kontrakt med klubben sin frem til 2018. Likevel er flere klubber, deriblant Chelsea, ute etter signaturen hans. Den offensive angriperen, ofte fra kantposisjon, debuterte for det serbiske landslaget for to år siden, og en eventuelt ny klubb må trolig ut med 35 millioner euro for å hente ham.
A Bola

Real Madrid har vært i kontakt med Luis Suárez’ agent det siste året, og spanjolene har igjen startet samtaler med Liverpool-spissen representanter. Champions League-mesterne skal være villige til å betale 60 millioner euro for spilleren som med 31 ligamål delte «Gullskoen» med hovedstadslagets Cristiano Ronaldo denne sesongen.
AS

Onsdag 28. mai

Liverpool skal være nærmere en overgang verdt 20 millioner euro for Sevillas forsvarsspiller Alberto Moreno.
Sportyou.es

Liverpool vil trappe opp forsøket på å signere Roberto Firmino dersom de ikke klarer å hente Adam Lallana fra Southampton. Brendan Rodgers har stablet et bud på £20M på bordet for Lallana, men vet ikke om Southampton vil akseptere. Derfor vurderer han andre alternativer.
Football Direct News

Valencia er bestemte på å beholde Daniel Parejo, og har fortalt Liverpool at de ikke engang vil vurdere bud på spilleren.
Football Direct News

Liverpool er nær ved å sikre seg unggutten Fran Villalba fra Valencia.
Marca

Liverpool er fortsatt i forhandlinger for midtbanespilleren Emre Can, men en overgang er fortsatt et stykke unna, twitrer Echo-journalist James Pearce.
Liverpool Echo

Liverpool skal være interesserte i Bayern München sin midtbanemann Javi Martinez. 25-åringen med en fortid i Athletic Bilbao vil trolig blir dyr, men ingen sum er nevnt. Tidligere har det blitt spekulert i et beløp på €30-35 millioner.
France Football

Adam Lallana foretrekker Tottenham foran Liverpool på grunn av familien. Lallana giftet seg i julen, og har en 18 måneder gammel sønn. Midtbanespilleren ønsker fortsatt å bo på sørkysten, og derfor er en overgang til London-klubben å foretrekke fremfor en overgang til Liverpool.
Daily Express

Mauricio Pochettino ble i går ansatt som ny manager i Tottenham, og den tidligere Southampton-manageren akter nå å hente Adam Lallana fra sin gamle klubb foran nesen på Liverpool.
The Guardian

Barcelona kommer til å beholde Liverpool-linkede Pedro. Den nyansatte treneren Luis Enrique anser kantspilleren som ne viktig del av troppen.
Football Direct News

Mattias Sammer i Bayern Münchens styre bekrefter at Xherdan Shaqiri ikke kommer til å bli solgt i sommer.
Tz.de

Tirsdag 27. mai

Tottenham er første klubb til å ta formell kontakt med QPR angående Liverpool-linkede Loic Remy, men spilleren selv ønsker seg til Chelsea. Både Liverpool og Arsenal har hatt samtaler med Remys representanter, men har ikke fulgt dette opp ved å starte forhandlinger med QPR.
Daily Express

Roma akter å gi Liverpool kamp om underskriften til Southampton-stopper Dejan Lovren.
Daily Star

Liverpool er i ferd med å droppe Adam Lallana etter at Southampton satte en prislapp på £30M på midtbanespilleren, og Anfield-klubben sikter seg nå inn mot Bayern Münchens Xherdan Shaqiri i stedet.
Daily Express

Liverpool, Chelsea og Manchester United ønsker alle å sikre seg Bayern München-stjernen Dante. Bayern betalte bare £4M for brasilianeren da han kom fra Borussia Mönchengladbach i 2012, og 30-åringen har vært fast inventar i deres midtforsvar siden. Han har tre år igjen av sin kontrakt på Allianz Arena.
Daily Express

Liverpool er villige til å betale det Southampton forlanger for Adam Lallana, og midtbanespilleren kan komme til å gjennomføre den medisinske testen allerede i dag på Englands treningsbase.
Football Direct News

Luis Suarez har fortalt sine lagkamerater at han akter å bli på Anfield selv om Real Madrid ønsker hans tjenester, fordi han ønsker å vinne Premier League med Liverpool. Kilder i Real Madrid sier at de ikke kommer til å by på Suarez dersom Karim Benzema blir i Madrid-klubben.
Daily Mail

Liverpool akter å legge inn et bud på Crystal Palace-vingen Yannick Bolasie. Anfield-klubben har forhørt seg med Palace angående tilgjengeligheten til 25-åringen. Kongoleseren verdsettes til £2.5M, og Palace takket nei til et bud på £2M fra en annen klubb i forrige uke. Den relativt lave prisen skyldes at Bolasie bare har ett år igjen av sin kontrakt med Palace. Klubber i Spania og Italia er også ute etter spilleren. Fiorentina er en av disse klubbene. Palace ønsker å beholde vingen, og har tilbudt ham en kontraktsforlengelse.
Daily Star

Mandag 26. mai

Swansea har satt en prislapp på £25M på spissen Wilfried Bony, i et forsøk på å skremme bort klubber som Arsenal og Liverpool. Den walisiske klubben betalte £12M til Vitesse Arnhem for Bony i fjor sommer.
Daily Express