Uke 26

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 29. juni

Chelsea kan stå i veien for et Liverpool-kjøp av Lazar Markovic grunnet en klausul i spillerens kontrakt. Det rapporters fra Portugal at Chelsea har rett til å kjøpe Markovic for bare £12M i en avtale forhandlet frem da serberen gikk fra Partizan Beograd til Benfica ved begynnelsen av forrige sesong. Det er imidlertid stor usikkerhet om hvilken rolle Chelsea hadde i den overgangen. Først ble det rapportert at Chelsea hadde blitt enige om en overgang for spilleren, før Markovic trakk se da han fikk høre at London-klubben ville låne ham ut. Markovic undertegnet til slutt en femårskontrakt med Lisboa-klubben uten ytterligere omtale om involvering fra Chelsea. Nå gjenstår det å se om Chelsea har fått med en klausul i kontrakten om at de har opsjon på kjøp av spilleren, og om Chelsea i så fall har interesse av å benytte den.
Sunday Express

Alexis Sanchez har som prioritet å bli værende i Barcelona, men ved et skifte til Premier League vil han foretrekke Arsenal. Chileneren er ikke interessert i en overgang til Liverpool.
Sport

Liverpool er interessert i å hente Athletic Bilbaos Iker Muniain, men er ikke villig til å imøtekomme utkjøpsklausulen på £36M. Athletic Bilbao er optimistisk til å kunne beholde 21-åringen etter at de har latt Ander Herrara slutte seg til Manchester United for £29M. Baskerne ønsker å få Muniain til å signere ny kontrakt som vil være gjeldende til minst 2018.
Sunday Express

Liverpool planlegger å bruke mer enn £110M på transfers i sommer. Alexis Sanchez er et topp transfermål. I tillegg har de røde Adam Lallana, Dejan Lovren, Divock Origi og Lazar Markovic på sin ønskeliste. Anfield-klubben trapper opp jakten på Alexis Sanchez ettersom de er klar til å selge Luis Suarez til Barcelona. Transferbudsjettet er på £60M, men i tillegg kommer det som blir innbrakt ved salg. Den største overgangen vil være salg av Luis Suarez estimert til mellom £65M og £80M. Det skal nå være en aksept i klubben for at spilleren kan dra til tross for at han nylig signerte ny kontrakt. Liverpool vil på mandag kunngjøre signeringen av Adam Lallana for £23M. Meerseysiderne vil også prøve å få Dejan Lovren fra Southampton for £15M.  Liverpool er nær en £10M-overgang for 19-årige Divock Origi, men vil vente til Belgia er utlått av VM før de sluttfører avtalen. Benficas serbiske ving Lazar Markovic sies å ha en utkjøpsklausul på £20M. Liverpool har allerede signert Emre Can fra Bayer levrrkusen for £10M og Rickie Lambert fra Southampton for £4M.
Sunday Telegraph

Liverpool er misfornøyd med at Luis Suarez i sitt forsvar overfor FIFAs disiplinærkomité benektet for å ha bitt Giorgio Chiellini. Anfield-klubben er nå klar til å selge spissen, og jobber med å få til en best mulig avtale. De røde vil be om £80M, selv om Barcelona og Suarez tror en overgang kan bli gjennomført med £65M, basert på utkjøpsklausul. Chile-spissen Alexis Sanchez kan bli nøkkelen i forhandlingene. Barcelona er villig til å selge, og Liverpool ønsker å kjøpe. Spilleren må imidlertid overbevises.
Mail on Sunday

Real Madrid ønsker å hente Raheem Sterling. Den spanske storklubben har identifisert tenåringen som en fremtidig verdensstjerne, og står klar til å tilby Liverpool £25M+ for kantspilleren. Real Madrid er så bekymret for Cristiano Ronaldos kneproblem at de ønsker å gjøre få til en avtale med Liverpool nå.
Sunday Mirror

Liverpool ønsker å hente Southampton-forsvarer Dejan Lovren, den serbiske spissen Lazar Markovic og den kroatiske Wolfsburg-vingen Ivan Perisic. Brendan Rodgers har også intensjoner om å kjøpe en venstreback.
Mail on Sunday

Lørdag 28. juni

Liverpool har kommet med et bud på £9,8M for Belgias VM-spiller Divock Origi, og Anfield-klubben forhandler nå om personlige betingelser med 19-åringens representanter. Liverpools transferkomité har godkjent en overgangsavtale der spissen lånes tilbake til Lille hvor han kan spille Champions League-fotball neste sesong.
Daily Mirror

Liverpool kan komme til å rette sin oppmerksomhet mot Alexandre Lacazette dersom Luis Suarez blir solgt. Det er dårlig nytt for Newcastle, som håper å hente Lyon-spissen.
The Chronicle

Fredag 27. juni

Liverpool nærmer seg et kjøp av det belgiske stjerneskuddet Divock Origi for £9.8M. Anfield-klubben vil låne spissen tilbake til Lille kommende sesong, hvor han likevel kan spille Champions League-fotball. Representanter for Origi er i England for å fullføre overgangen.
Daily Mirror

Barcelona håper å få Luis Suarez langt rimeligere enn de £80M som klubben først antok de måtte ut med. Katalanerne tror de nå kan få spissen for £50M ettersom han er utestengt i fire måneder.
Daily Mirror

Sunderland forbereder et bud på £10M for Fabio Borini. Anfield-klubben ønsker cirka £12,5M for italieneren som tilbrakte forrige sesong på lån hos nordøst-klubben. Borini kan også komme til å inngå i en del avtalen for Southamptons Adam Lallana.
Daily Mail

Liverpool vil kjempe med Manchester United om å signere Ghanas VM-stjerne Andrew Ayew. Den anvendelige angriperen har ett år igjen av sin kontrakt med Marseille. Ligue 1-klubben er interessert i å få penger for 24-åringen før han kan gå gratis. Årets spiller i Afrika i 2011 har tidligere uttrykt ønske om å spille i England. – Det er en liga alle spillere drømmer om.
Daily Express

Torsdag 26. juni

Liverpool er nær ved å signere Xherdan Shaqiri fra Bayern München. Sveitseren scoret i går hattrick mot Honduras. Det rapporteres at spillerens agent er i England for å diskutere personlige betingelser med merseysiderne. Transferekspert Gianluca Di Marzio opplyser at en avtale er nær forestående. Shaqiri har to år igjen av sin kontrakt med Bayern München, og er verdsatt til £16M.
Daily Express

Luis Suarez er fortsatt et transfermål for Barcelona etter biteepisoden med Giorgio Chiellini. Katalanerne er beredt til å tilby en avtale verdt £80M med både penger og spillerbytte inkludert. Både Chiles Alexis Sanchez og spanske Pedro kan komme til å inngå i handelen. Real Madrids interesse skal imidlertid ha kjølnet. Liverpool kan nå være fristet til å selge.
Daily Mirror

Onsdag 25. juni

Liverpool, West Ham, Juventus og Barcelona konkurrerer alle som signaturen til Colombias VM-stopper Eder Alvarez Balanta. 21-åringen spiller til daglig spiller hos River Plate i Argentina. Roma, Fiorentina og Galatasaray skal også følge forsvarsspilleren.
Daily Express

Liverpool og Arsenal kjemper om den 27 år gamle Sevilla-stopperen Federico Fazio.
Daily Star

Liverpool ønsker å styrke forsvaret med Atletico Madrids belgiske forsvarer Toby Alderweireld.
Daily Star

Liverpool-legenden Phil Thompson uttaler at en overgangsavtale for Barcelonas Alexis Sanchez nærmest er klar.
- Så sent som i går ble jeg fortalt av avisfolk, som har ørene svært nær Liverpool, at en avtale for Sanchez faktisk er klar, uttaler Phil Thompson.
Newstalk.ie

Tirsdag 24. juni

Real Madrid står klar til å sprenge banken for å hente Luis Suarez i sommer. Den spanske storklubben tror Liverpool vil være beredt til å selge Luis Suarez for £80M, og vil forberede et bud pålydende det beløpet. Real Madrid vil også tilby spilleren en lønn på £350000 i uken.
Daily Mirror

Liverpool vil være klare til å selge spissen for £80M Luis Suarez linkes stadig sterkere til Barcelona. Katalanerne kan være villig til å tilby £68M pluss Alexis Sanchez for å sikre en avtale. Deler av spissens familie bor i Barcelona. Gabri, tidligere lagkamerat med Suarez i Ajax, hevder at spissen alltid har hatt et ønske om å spille for Barcelona.
- Luis Suarez har alltid ønsket å spille for klubben og forsvare Barcelonas trøye. Han har alltid ønsket å reise dit en dag, så jeg ville blitt meget glad om han gjorde det. Jeg tror også at klubben ønsker å kjøpe ham. Han er meget entusiastisk og ville passet fint inn i klubben, uttaler Gabri til den spanske tv-kanalen Esport.
Daily Express

Det er riktig tidspunkt for Luis Suarez å forlate Liverpool og slutte seg til enten Real Madrid eller Barcelona.
 - Han har ingenting igjen å bevise i England. Det er riktig tidspunkt for et bytte. Han vil ikke gå til et annet engelsk lag i respekt for Liverpool. Hvis han forlater Liverpool, er hans beste alternativ å spille i Spania, uttaler Gustavo Balbi, far til Luis Suarez' kone Sofia.
La Sexta

Dersom Luis Suarez forlater Liverpool har Ajax krav på 10% eller 15% av en overgangssum i henhold til en videresalgsklausul nedfelt i salgsavtalen som ble inngått mellom Ajax og Liverpool. Anfield-klubben kan dra nytte av den klausulen ved å åpne forhandlinger med Ajax om venstrebacken Daley Blind.
Sport Witness

Liverpool FC må kjempe med Arsenal og Juventus om signaturen til chileneren Alexis Sanchez. Barcelona står klar til å la spilleren forlate klubben. Arsenal ser ut til å lede an kampen om 25-åringen etter at Arsene Wenger var i møte med spillerens agent i Brasil. Liverpool har også lagt inn et bud og håper at Sanchez vil foretrekke en overgang til Anfield.
Sky Italia

Manchester Citys høyreback Micah Richards er på Liverpools radar. 25-åringen er overflødig på Etihad Stadium etter signeringen av Bakary Sagna fra Arsenal. Brendan Rodgers vil hente spilleren til Anfield.
Manchester Evening News

Dejan Lovren kan være på vei til Anfield ettersom Liverpool ser ut til i slå Tottenham i kampen om den kroatiske forsvarsspilleren. Southampton betalte £8,5M for Lovren da de hentet ham fra Lyon i fjor sommer, men ønsker nesten det dobbelte nå.
Daily Star

Mandag 23.juni

Liverpool og Tottenham vil kjempe om Real Madrids venstreback Marcelo i sommer. Den 26 år gamle brasilianeren har en prislapp på hele £24M.
Daily Star

Den engelske U21-forsvareren Eric Dier har avslått en ny kontrakt hos Sporting Lisboa, noe som har resultert i interesse fra Liverpool, Arsenal, Tottenham og Manchester United.
Daily Express

Trabzonspor skal være interessert i Kolo Toure. Rapportene stammer fra Tyrkia etter at representanter for Trabzonspor møtte Toures agent i forrige uke. Spilleren skal foretrekke en overgang til Tyrkia. Klubben må komme til enighet med Liverpool om en overgangssum. De røde skal være ivrig etter å la Toure gå på grunn av hans høye lønn. Ivorianeren har kontrakt med Liverpool frem til 2015.
Turkish-football.com

Liverpools interesse for Monaco-spissen Radamel Falcao er over. Anfield-klubben har vært i kontakt med spillerens agent for å se om 28-åringen kunne tenke seg en overgang til de røde, men spissen vil heller foretrekke en overgang til Real Madrid.
Daily Express

Belgias VM-helt Divock Origi ble fulgt av både Liverpool og Arsenal forrige sesong. Tottenham skal ha lagt inn et bud på £5M for den 19-årige spissen, men Lille ønsker minst £8M.
Daily Mail

Southamptons midtbanespiller Adam Lallana vurderer å legge inn en transfersøknad for å tvinge gjennom en overgang til Liverpool.
Daily Star

Liverpool kommer ikke til å gjøre Victor Moses’ låneovergang permanent i sommer. 23-åringen hadde et skuffende opphold i klubben.
Daily Mirror