Uke 28

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 13. juli

Liverpools administrerende direktør Ian Ayre reiser til Spania for å ordne en £18M-overgang for Sevillas venstreback Alberto Moreno. Liverpool kan i tillegg komme til å hente Ben Davies fra Swansea.
Sunday Mirror

Liverpool kan komme til å rette oppmerksomheten mot Southamptons skadde spiss Jay Rodriquez etter at Swansea krever mer enn £19M for Wilfried Bony.
Sunday Mirror

Brendan Rodgers ønsker å hente ytterligere seks spillere. Totalutlegget for spillerkjøp i sommer kan komme opp i £135M. Brendan Rodgers ønsker seg Dejan Lovren fra Southampton og Lilles Divock Origi. Swanseas venstreback Ben Davies er et alternativ til Alberto Moreno. Swansea-keeper Michel Vorm kan være på vei til Liverpool. Prislapp £6M. Brendan Rodgers vil hente Southampton-spissen Jay Rodriguez. Lazar Markovic ønsker å slutte seg til Liverpool selv om Chelsea også er interessert. Han vil søke om arbeidstillatelse, og den blir trolig innvilget.
Sunday People

West Bromwich har vunnet kampen om å signere Andre Wisdom på lån for hele kommende sesong.
Sunday People

Liverpool er nær en £20M-overgang for Wilfred Bony. Liverpool er beredt til å utløse utkjøpsklausulen i spillerens kontrakt.
Sunday Express

Karim Benzema har blitt en prioritet for Liverpool, og Anfield-klubben står klar med et bud på 40 millioner euro for Real Madrid-spissen.
Sport.fr

Liverpool sier at Barcelona betalte £75M for Luis Suarez, men La liga-klubben hevder at beløpet er 80 millioner euro (£61M).
Sunday Mirror

Liverpool står klare til å tilby Chelsea £26M for Romelu Lukaku.
Caughtoffside.com

Brendan Rodgers er for tiden ikke interessert i å hente den tidligere Manchester City-spissen Mario Balotelli til England. AC Milan prøver å tilby den kontroversielle italieneren til klubber rundt om i Europa.
Sunday Mirror

Lørdag 12. juli

Crystal Palace ser ut til å få tilslaget på den Liverpool-linkede Cardiff-spilleren Steven Caulker. London-klubben vil slå sin egen klubbrekord ved å betale £8M for midstopperen.
Daily Mirror

Liverpool har gjenopptatt sitt forsøk på å signere Atletico Madrids Arda Turan etter salget av Luis Suarez. De røde skal ha kommet med en henvendelse på den tyrkiske midtbanespilleren. Turan er ivrige etter å gjennomføre en slik overgang. Atletico vil la spilleren gå dersom utkjøpsklausulen innfris. 27-åringens utkjøpsklausul ble økt fra 24 millioner euro til 40 millioner euro da spilleren signerte ny kontrakt i fjor.
Eurosport Turkey

Stoke vil forsøke å komme til enighet med Liverpool om en overgangssum for Oussama Assaidi etter at Anfield-klubben nå får £75M for Luis Suarez. Stoke-manager Mark Hughes verdsetter Assaidi til £5M og håper Liverpool vil senke sitt prisforlangende på £7M ettersom de røde nå får tilført betydelige midler til sitt transferbudsjett ved salget av Suarez.
Daily Mail

Sevilla ønsker å låne Iago Aspas med opsjon på kjøp. La Liga-klubben vil helst ikke inkludere Alberto Moreno i avtalen.
Sevilla El Desmarque

Liverpool må trolig ut med £19M for å hente Wilfried Bony fra Swansea. Beløpet er identisk med spillerens utkjøpsklausul.
Wales Online

Tottenham hiver seg inn i kampen om Wilfried Bony. london-klubben forbereder et bud på £18M for ivorianeren.
The Independent

Liverpool har tilbudt Napoli muligheten til å signere Pepe Reina på permanent basis for en overgangssum på 3 millioner euro, men Serie A-klubben ønsker bare en ny låneavtale.
Tuttosport

Fredag 11. juli

Liverpool har kontaktet QPR for å starte samtaler om en overgang for Loic Remy. Spissen får forlate London-klubben for cirka £10M. Tidligere uken ble det antydet at Arsenal hadde tro på at de kunne sikre seg franskmannen.
Metro

Liverpool vurderer å legge inn et bud på Karim Benzema. Spilleren er verdsatt til £40M, men 26-åringen har kun ett år igjen av sin kontrakt med Real Madrid og kan være tilgjengelig til en lavere pris.
Daily Star

Liverpool skal være interessert i å hente spissen Wilfried Bony. Swansea-formann Huw Jenkins opplyser at det foreløpig ikke har kommet noen henvendelse på ivorianeren.
Llanelli Star

Sunderland vil forsøke å lokke Fabio Borini tilbake til klubben, som han var utlånt til forrige sesong, med et bud på £8M.
Daily Mail

Torsdag 10. juli

Liverpool har fått et bud på £6M avslått for Ryan Bertrand. Chelsea ønsker £8M for venstrebacken. Tottenham skal også være interessert i spilleren.
Daily Telegraph

Luis Suarez’ £75M-overgang fra Liverpool til Barcelona rapporteres å være forsinket i påvente av at FIFA skal behandle spillerens anke av utestengelsen fra all fotball i fire måneder. FIFA har ennå ikke satt noe dato før høringen. Det skal være enighet mellom klubbene om de siste detaljene i overgangen, men klubbskiftet vil ikke bli gjort før ankesaken er ferdig, og det vil sannsynligvis skje denne uken. Suarez forventes å bli presentert som Barcelona-spiller i løpet av noen dager.
Daily Telegraph

Det rapporteres fra Portugal at Chelsea forsøkte et siste forsøk på å hente Lazar Markovic ved å ta i bruk en opsjon på spilleren, men serberen var ikke villig til å slutte seg til London-klubben fordi han ville få lite spilletid.
Liverpool Echo

Liverpool ønsker å hente venstrebacken Ben Davies og spissen Wilfried Bony fra Swansea.
Daily Mail

Sevilla er interessert i å starte samtaler med Liverpool om Iago Aspas. La Liga-klubben har vært i kontakt med spillerens representant Rodri Baster og gitt ham beskjed om å forhandle frem en overgangssum. Liverpool vil ha 9 millioner euro som de betalte for Aspas i fjor sommer, men Sevilla ønsker å betale 6 millioner euro.
Sport

Luis Suarez være solgt til Barcelona i løpet av helgen dersom klubbene kan bli enige om en overgangssum på £75M. De røde er avvisende til Barcelonas forslag om å dele opp beløpet i mindre nedbetalinger. Liverpool ønsker å få mer av overgangssummen umiddelbart.
Daily Mirror

Kolo Toure er ønsket av klubbene Al Saad og Al Gharafa i Qatar.
Daily Star

Southampton-manager Ronald Koeman har planer om å signere Nederlands Stefan de Vrij for å erstatte Dejan Lovren, som er ivrig etter å tvinge frem en overgang til Liverpool.
Daily Star

Manchester United, Liverpool, Chelsea og Arsenal vil alle kjempe om Benficas kantspiller Joao Filipe, som ses på som «den neste Cristiano Ronaldo, og keeper Joao Virgina. Begge er bare 15 år.
Daily Express

Onsdag 9. juli

Liverpool skal være villig til å kjempe med Tottenham om å sikre seg venstrebacken Ben Davies fra Swansea. 21-åringen ventes å ha en prislapp på £10M.
Daily Telegraph

Steven Caulker håper at Liverpool skal komme inn å løse ut salgsklausulen han har på £8M i sin kontrakt med Cardiff. QPR og Crystal Palace har hatt samtaler med midtstopperen, men 22-åringen håper at de røde fra Anfield ikke får tak i Dejan Lovren og isteden ser mot ham i søken etter forsterkning i forsvaret.
Daily Mirror

Antoine Griezman har tidligere vært linket til Liverpool, og franskmannen skal nå ha gjort det klart overfor Real Sociedad at han ikke vil forlenge sin kontrakt med baskerklubben. Liverpool skal være en av klubbene som er blitt underrettet om at flankespilleren ønsker seg en ny arbeidsgiver. Det er ventet at Real Sociedad vil ønske minst £25M for Griezman, og PSG ventes å være en aktuell klubb.
Daily Mirror

Luis Suarez kommer til å bli Barcelona-spiller i løpet av 48 timer. Det antas at Suarez skal gjennomføre legeundersøkelsen i Uruguay. Spissen har blitt enig om en fireårskontrakt verdt £200000 i uken
Daily Mirror

Barcelona betaler Liverpool i utgangpunktet kun £54 for Luis Suarez. Overgangssummen kan stige til £63M etter diverse kriterier.
Metro

Barcelona er klar til å offentliggjøre overgangen til Luis Suarez senere i dag. Katalanerne har fått et avslag i pris på 20 millioner euro fra utkjøpsklausulen på 90 millioner euro (£75,5M). Barcelona betaler et sted mellom 70 og 73 millioner euro (£55,5M-£58M) for spissen.
El Mundo Deportivo 

AS Roma og Napoli kan komme til å kjempe med Liverpool om DeAndre Yedlin. USA-backen imponerte i VM.
Sky Sports
 

Tirsdag 8. juli

Liverpool står klar til å ofre Lucas Leiva for å finansiere en overgang for Southampton-forsvarer Dejan Lovren. Anfield-klubben har fått et bud på £20M avslått for kroaten. Southampton ønsker £25M.  Liverpool er villig til å selge Lucas Leiva for å dekke mellomlegget. Rapporter fra Italia antyder at Napoli er nær en overgang for 27-åringen. Italienerne ønsker imidlertid å låne spilleren med opsjon på kjøp. Liverpool er åpen for et slikt alternativ, men vil foretrekke et salg for å få kjøpt av Lovren. Det føre til at Inter kan få tilslaget på Lucas. Det gjenstår å se om Inter eller Napoli vil imøtekomme Liverpools prisforlangende.
Daily Express

Arsenal, Liverpool og Manchester United har blitt linket til en overgang for Juan Cuadrado. Spilleren hadde et godt VM for Colombia, og Fiorentina har ingen planer om å selge 26-åringen. Serie A-klubben sikret seg alle eierrettighetene til Cuadrado i forrige måned etter at Udinese tidligere hadde eid en andel i ham. Fiorentinas sportsdirektør Daniele Prade uttaler at klubben vil gjøre alt for å beholde spilleren.
– Cuadrado er en meget sterk spiller. Della Valle-familien har gjort en enorm innsats for å kjøpe alle rettighetene til spilleren. Nå vil vi vente på at han skal returnere før vi vet hvor fremtiden hans ligger. Vi vil gjøre alt for å overbevise ham til å bli værende, men det vil ikke bli tatt noen avgjørelse før han returnerer fra ferie. Vi har ikke mottatt noe offisielt bud på ham.
Daily Express

Liverpool linkes til en overgang for Klaas-Jan Huntelaar nå som Luis Suarez ser ut til å forsvinne til Barcelona. 30-åringen har kun ett år igjen av sin kontrakt med Bundesliga-klubben. Horst Heldt, generalmanager i Schalke 04, opplyser at de ikke har hatt noen henvendelse fra Liverpool.
- Jeg har nylig lest at Liverpool skal være interessert i Klaas-Jan Huntelaar. Liverpool, Klaas-Jan og hans rådgiver har ikke vært i kontakt med oss. Vi har heller ingen interesse av å selge spilleren, uttaler Heldt til Schalkes offisielle nettside.
Skysports.com

Liverpool, Bayern München og Borussia Dortmund følger situasjonen til Metz-spissen Diafra Sakho.
Inside Futbol

Mandag 7.juli

Inter skal ha vist interesse for Lucas. Liverpools brasilianske midtbanespiller vil trolig være tilgjengelig for salg etter at han forrige sesong mistet plassen som følge av en ny kneskade. De røde har i sommer også kjøpt Emre Can som kan fungere som midtbaneanker.
Daily Mail

Uruguays landslagssjef Oscar Tabarez hevder at Liverpool og Barcelona hadde kommet til enighet om en overgang for Luis Suarez i november 2013, men at Liverpool senere trakk seg ut av avtalen.
- Luis fortalte meg om Barcelonas interesse i november i fjor, kun få dager før Jordan-kampen. På det tidspunktet var det veldig gode samtaler mellom Liverpool og Barcelona. En avtale ble da ordnet. Etter en fantastisk sesong ønsket Liverpool forståelig nok ikke å selge ham. De begynte å trekke seg fra avtalen de hadde gjort med Barcelona i november i fjor.  Luis fikk rede på det dagen etter seieren mot England. Han ble en forandret mann. Han ble opprørt, og hans hode var et annet sted. Han kunne knapt trene med resten av laget. Jeg måtte la ham trene med en annen gruppe vekk fra hovedtroppen.
101GreatGoals.com

Backen Miguel Layún er et transfermål for Liverpool. 26-åringen, som spilte hvert for Mexico i VM, er også ønsket av Inter.
Fichajes