Uke 30

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 27.juli

"Bedre nyheter i vente for Liverpool-fans. Dejan Lovren har fullført sin overgang på £20M til Anfield, LFC ventes å bekrefte på mandag."
Ben Smith, BBC (twitter)

 Faren til Pepe Reina, Miguel Reina, sier at Pepe ønsker å avslutte sin karriere i Cordoba. Cordoba er nyopprykket til La Liga, og både foreldrene og kona til Liverpools keeper kommer fra byen. - Pepe ønsker å pensjonere seg i Cordoba, sier Miguel som var en tidligere toppkeeper.
AS

Barcelona jakter en midtstopper til, og skal ha spillere som Marquinhos, Daley Blind, Thomas Vermaelen og Jan Vertonghen til vurdering. En annen som katalanerne kan se på som aktuell er Daniel Agger, som ventes å ha en prislapp på ca £12M.
SPORT

Det er ingen hemmelighet at Sunderland ønsker å kjøpe Fabio Borini, og man har blitt enig med Liverpool om en overgangssum på £14M. Skulderskaden som italieneren pådro seg nylig kan imidlertid komplisere ting, og Sunderland skal nå vurdere å prøve å få angriperen på et nytt lån fra Liverpool.
Daily Express

En mulig overgang for Oussama Assaidi kan være i ferd med å bryte i sammen. Klubbene skal være enige om en avtale hvor £4,5M betales kontant, med en avtale hvor summen kan øke til totalt £7M. Spillerens lønnskrav gjør imidlertid at Stoke vurderer å se andre steder.
Daily Express

Liverpool skal ha kastet sitt blikk på den 18-årige midtbanespilleren Lyes Houri hos Valenciennes i Ligue 2.
Footmercato

Lørdag 26.juli


Spesielt Manchester United, men i det siste også Liverpool, har blitt nevnt i forbindelse med en mulig signering av Arturo Vidal hos Juvenus. Den 27-årige chileneren nevnes med en prislapp på £42,5M. Nå skal Juve ha gitt interesserte klubber en tidsfrist, lørdag 2.august, med å legge bud på bordet. Hvis ikke blir spilleren hos de italienske mesterne.
Tuttosport

Fredag 25. juli


Liverpool skal ha hatt samtaler med Benfica om et mulig kjøp at laget argentinske playmaker Nicolas Gaitan. 26-åringen, som kom på årets lag i Europa League forrige sesong, har en utkjøpsklausul på £35,6M. Liverpool vil ikke være beredt til å betale så mye, men en trolig pris vil ligge rundt £30M. Atletico Madrid er en annen klubb som er interessert.
RMC (fransk)

Liverpool skal ha prøvd seg med et bud på om lag £14M for Xherdan Shaqiri, men fått kontant avslag fra Bayern München.
Blick

Torsdag 24. juli


Stoke håper fortsatt å få til en avtale verdt £7 millioner for Oussama Assaidi, men venter på at spilleren selv skal forplikte seg til dem.
The Times

Arsenal var også interessert i Javier Manquillo, men Atletico Madrid følte at han ville få større muligheter til førstelagsspill i Liverpool, og derfor ser det ut til at 20-åringen havner i LFC.

The Times

 

Loic Remy har gjennomgått legesjekken, og kan snart bli presentert som Liverpool-spiller.

The Times


Onsdag 23. juli

Ben Davies endte i Tottenham. Liverpool la tidligere i måneden inn et bud på venstrebacken, men han har nå altså signert for Spurs - sammen med målvakt Vorm.
Official Spurs

Den store spanske avisen Marca, med tilholdssted i Madrid, gjentar tidligere påstand om at Javier Manquillo vil gå til Liverpool fra Atletico Madrid på et toårig lån og at avtalen i praksis er ordnet. Det skal samtidig være en kjøpsklausul på £4,8M, mens Atletico vil ha mulighet til bringe den unge backen tilbake til klubben.
Marca

Liverpool planlegger å by 42,5 millioner pund for Arturo Vidal fra Juventus. Mange storklubber – deriblant Manchester United – er ute etter 27-åringen, og de røde vil lokke chileneren til Anfield med Champions League-fotball som gulroten.
El Mercurio

Sunderland og Crystal Palace har vist interesse for Martin Kelly, men for øyeblikket ønsker spilleren å bli i Liverpool og kjempe om en plass på laget til de røde.
The Times


Tirsdag 22. juli

Loic Remy skal ha signert en femårskontrakt med Liverpool etter å ha bestått den medisinske testen. Overgangssummen de røde betaler Queens Park Rangers er på €13,3 millioner (£10,6M)
L'Equipe

Juventus vurderer et fremstøt for å få Fabio Borini eller Romelu Lukaku på lån, etter at nykjøpte Alvaro Morata skadet seg i pre-season.
CalcioNews24

Loic Remy er i Boston sammen med sin agent, og vil fullføre overgangen til Liverpool. Der vil han skrive under på en femårskontrakt, verdt €4 millioner i året (ca £60.000 i uka).

Gianluca Di Marzio

Liverpool skal ha 20-årige Javier Manquillo i kikkerten. Selv om de røde forventes å prioritere å få inn en venstreback skal Brendan Rodgers være interessert i spanjolen med aldersbestemte landskamper, da fortrinnsvis på lån med opsjon om senere kjøp. Arsenal skal også være i bildet, men Liverpool regnes som favoritter etter at laget fra hovedstaden nylig hentet inn franske Debuchy. Manquillo fikk noen kamper hos Atletico Madrid forrige sesong, og pådro seg bl.a. en nakkeskade etter en sammenstøt med Cristiano Ronaldo.
AS


Mandag 21. juli

Kolo Touré nærmer seg en overgang til Trabzonspor. Klubbens daglige leder, Burak Gürdal, skal ha vært på Merseyside for å forhandle frem en overgang. Dersom den går gjennom, Kolo spille med sine landsmenn Didier Zokora og Sol Bamba neste sesong.
Lig TV

Fabio Borini sin agent skal ha uttalt til italiensk media at angriperen vil være klar til å avslå tilbudet fra Sunderland, og bli i Liverpool for å kjempe om plassen.
SkySports

Liverpool skal ha kontaktet PSV angående 18-åringen Zakaria Bakkali. Belgieren med marokkansk opprinnelse nekter å skrive under en ny kontrakt for det nederlandske topplaget da han ønsker seg til en enda større klubb. Eintracht Frankfurt, FC Porto, Tottenham og Arsenal skal ha vist interesse for den offensive spilleren, i tillegg til de røde fra Anfield.
De Telegraaf