Uke 34

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 24.august

Fabio Borini ønsker ikke en permanent overgang til Sunderland, men er åpen for et nytt låneopphold på Stadium of Light.
Mirror

Mario Balotelli vil fly tilbake til England i morgen, og det forventes at han vil være på plass på tribunen når Liverpool gjester hans gamle klubb, Manchester City. Før det vil han signere en treårskontrakt med Liverpool på Melwood. Brendan Rodgers ønsker at Balotelli bosetter seg på Merseyside, i stedet for i utkanten av Manchester hvor han bodde under sitt forrige opphold på øyriket.
Mirror

Over 30 storklubber satt på tribunen på Marienlyest i går, deriblant Liverpool og Real Madrid, for å følge 15 år gamle Martin Ødegaard i Strømsgodsets kamp mot Stabæk.
VG

Sunderland har forhørt seg med Liverpool om muligheten for å få låne midtstopper Sebastian Coates.
Daily Mail

Lørdag 23.august

Kristoffer Peterson er i ferd med å forlate Liverpool til fordel for nederlandske Utrecht. Klubbene er enige om en overgang, og nå forhandler den hollandske klubben med spilleren om hans personlige betingelser.
Fotbollskanalen.se 

Napoli er blitt enig med Liverpool om et lån av Lucas Leiva, med opsjon på kjøp. Napoli vil betale 2 millioner euro for å låne brasilianeren i en sesong, og kan kjøpe ham for 10 millioner euro i juli 2015.
Sportmediaset

Napoli vil forsøke å bringe Liverpool-forsvarer Daniel Agger til Stadio San Paolo.
Il Mattino

Sunderland-manager Gus Poyet ønsker seg fortsatt Fabio Borini. - Min situasjon med Fabio er klar. Jeg kjenner Fabio, og han vil alltid være mitt førstevalg. Som alle her i Sunderland trodde jeg Fabio var klar da vi ble enige med Liverpool om en overgangssum. Så satte han seg på flyet til Amerika, og vi begynte alle å lure på hva som foregikk, sier Poyet.
Daily Express

Fredag 22.august

Sunderland vil forsøke å få til en låneavtale for Fabio Borini dersom spilleren ikke ønsker å signere en permanent avtale med nordøst-klubben. Liverpool har akseptert et bud på £14M for italieneren, men så langt har italieneren vært avvisende til en overgang.
Daily Telegraph

Samuel Eto'o skal gjennomgå en medisinsk test i dag i utlandet i forkant av en overgang til Liverpool. Spissen fra Kamerun skal være ønsket også av Everton, men vil komme til å skrive under på en ettårskontrakt med Anfield-klubben.
Goal.com

Liverpool skal være interessert i Sampdoria-keeper Sergio Romero. Spilleren har blitt linket til en overgang vekk fra Stadio Luigi Ferraris, og de røde er interessert i å signere spilleren. Romero kan være på vei til Liverpool, spesielt etter at han avslå en overgang til Dynamo Moskva. Romero voktet målet for Argentina under VM i Brasil.
Il Secolo XIX/Forzaitalianfootball.com

Napoli vil forsøke å få til en låneavtale for Fabio Borini, med opsjon på å kjøpe spissen for 10 millioner euro.
Tuttosport

Lucas Leiva nærmer seg en overgang til Napoli. Det er uvisst om det blir en permanent overgang eller et lån. Serie A-klubben er mest interessert i det sistnevnte, da de er bekymret over brasilianerens skadehistorikk.
Sky Sport Italia

Liverpool er klare til å legge inn et bud på Anderlecht-spissen Aleksandar Mitrovic. 19-åringen er blitt fulgt tett av Liverpools speidere de siste månedene. Serberen har gjort tre mål på Anderlechts fire første kamper for sesongen. Prislappen på tenåringen skal være rundt £10M.
Metro

Torsdag 21.august

Liverpool har tilbudt tidligere Chelsea-spiss Samuel Eto’o en ettårskontrakt verdt £75000 i uken pluss prestasjonsrelaterte bonuser og opsjon på ytterligere ett år. Anfield-klubben, som er nær ved å signere Mario Balotelli fra AC Milan, er klar til å få i stand en avtale for Eto’o. Brendan Rodgers ønsker å styrke sine angrepsalternativer før overgangsvinduet stenger. Eto’o er fri agent etter å ha forlatt Chelsea tidligere i sommer. Han har tiltrukket seg interesse fra klubber i Europa, USA og Midt-Østen, men vil foretrekke å bli værende i England.
Goal.com

Rapporter fra nordvest-England antyder at det er Derby og ikke Bolton som leder kampen om å låne Jordon Ibe.
- Jeg trodde han skulle til Bolton. Jeg tror jeg leste det. Dette er normalt i fotball, ryktene går. Han er en som alltid har vært på vår radar, men jeg tror han er på radaren til flere klubber. Uansett hvor han går, vil han være en god spiller. Han er en spillertype som jeg antar vi må være i markedet etter, men jeg har hørt at mange klubber er interessert i ham. Jeg tror at Liverpool kommer til å beholde ham så tett opp til stengingen av transfervinduet som mulig. Han er en spiller vi kommer til å holde et øye med, uttaler Derby-manager Steve McClaren.
Derby Telegraph

Liverpool håper fortsatt å få til en avtale med tidligere Chelsea-spiss Samuel Eto'o, selv om Mario Balotelli nå er på vei til Anfield-klubben. Det har vært nye forhandlinger med Eto'o det siste døgnet, og en avtale kan være nær.
Metro

Mario Balotelli vil fullføre sin overgang til Liverpool i morgen. Rapporter fra Italia tyder på at en £17.5M-overgang er blitt avtalt for 24-åringen. Det forventes at spilleren vil signere en fireårskontrakt verdt £90,000 i uken.
Daily Star

Liverpool er blitt enig med AC Milan om en overgangssum på £16M for Mario Balotelli.
Daily Mail

Mario Balotelli krever en femårskontrakt og en ukelønn på rundt £100,000 i Liverpool.
Gazzetta dello Sport

Milan og Liverpool har kommet til enighet om en overgang for Mario Balotelli. Overgangssummen skal være 22 millioner euro.
Sport Mediaset

AC Milan har mottatt et formelt bud fra Liverpool for Mario Balotelli, men fremtiden til spissen er langt fra spikret da også Chelsea og Arsenal viser genuin interesse for spilleren.
Gazzetta dello Sport

Samuel Eto'o har takket nei til å skrive under for Ajax, ettesom han venter på tilbud fra Liverpool og Everton.
Daily Mail

Mario Balotellis agent Mino Raiola har ankommet England for å fullføre en overgang til Liverpool for AC Milan-spissen. Rapporter i Italia antyder at Liverpool har lagt inn et bud på £17.6M. AC Milan skal mene at dette er for lavt, men Raiola presser på for å få en overgang til Anfield for sin klient.
Metro

Onsdag 20. august

Liverpool skal være villig til å tilby AS Monaco £12M for å låne Radamel Falcao for resten av sesongen. De røde skal være svært ivrig på å hente en verdensklassespiss og har snakket med Falcaos agent om en mulig overgang. Ifølge den pålitelige franske radiostasjonen RMC skal Liverpool komme med en henvendelse til Monaco og et tilbud får å signere colombianeren på lån i løpet av noen dager. Anfield-klubben skal også være interessert i å få med en klausul på kjøp for £31M neste sommer.
Metro

Liverpool har tilbudt Mario Balotelli en fireårskontrakt verdt £90000 i uken. Milan ønsker 25 millioner euro for spissen.
Metro 

Liverpool, Manchester United og Manchester City vil alle kjempe for å sikre seg underskriften til Strømsgodsets 15 år gamle stjerneskudd Martin Ødegaard.
Daily Star

Radamel Falcao er klar til å ta et lønnskutt for å få tvunget igjennom en overgang fra Monaco til enten Liverpool, Manchester City eller Manchester United. City leder kampen om colombianeren.
Daily Express

Liverpool har lagt inn et bud på 22 millioner euro (£17.5M) for AC Milan-spissen Mario Balotelli.
Sport Mediaset

Jordon Ibe kommer ikke til å figurere for Liverpool denne sesongen etter signeringene av Lazar Markovic og Adam Lallana. Anfield-klubben står klar til å låne ut 18-åringen til Bolton og rett inn i førsteelleveren til Dougie Freedman.
Daily Mirror 

Tirsdag 19.august

Liverpool er villige til å betale hele £20M til Monaco for å låne Radamel Falcao i bare en sesong.
Daily Express

Liverpool forbereder et bud på Fulhams 17 år gamle engelske ungdomslandslagsspiller Patrick Roberts, og er villige til å låne vingen tilbake til London-klubben for inneværende sesong. Klubber som Manchester United og Chelsea viser også interesse for Roberts. 17-åringen kan spille både høyreving og som tilbaketrukket spiss. Han skal være Liverpool-supporter fra barnsben av, med foreldre fra Merseyside. Roberts spilte strålende for Fulham i FA Youth Cup forrige sesong, og ble belønnet med sin førstelagsdebut mot slutten av sesongen. Han har kontrakt med Fulham til 2016.
Goal.com

Mandag 18.august

Atletico Madrid viser interesse for Liverpool-forsvarer Daniel Agger. Los Colchoneros trenger ikke noen midtstopper for øyeblikket, men de har planer om å forsøke å hente dansken dersom Toby Alderweireld forlater klubben. Flere klubber i Premier League rapporteres å være ute etter belgieren.
El Mundo Deportivo

Liverpool, Chelsea og Arsenal kjemper om signaturen til Paris Saint-Germain-stjernen Ezequiel Lavezzi. Vingen verdsettes til £20M.
Surrey Mirror

Brendan Rodgers er fortsatt ivrig etter å hente Radamel Falcao til Anfield som erstatter for Luis Suarez, derfor er det en strek i regningen for Liverpool-manageren at Juventus viser interesse for Monaco-spissen.
Daily Star