Uke 36

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 7.september

Juventus sin interesse for Glen Johnson har kjølnet, og Torini-klubben har nå i stedet kastet sine øyne på Barcelonas Dani Alves. Begge spillerne har kontrakter som løper ut neste sommer, og kan således forhandle med utenlandske klubber fra 1.januar av.
Tuttosport

Fredag 5.september

Lårskaden til Daniel Sturridge vil sette spilleren ut av spill i så lenge som fire måneder.
Evening Standard

Massimo Allegri føler at hans lag mangler bredde på backene, og skal være interessert i Glen Johnson som har under 12 måneder igjen av sin kontrakt med Liverpool. Det blir hevdet at Brendan Rodgers bare ønsker å gi 30-åringen en 12 måneder forlengelse på hans nåværende avtale, mens høyrebacken ønsker en langtidskontrakt.

Daily Express

Newcastles stortalent Rolando Aarons er et transfermål for Liverpool og Manchester City, etter bare å ha spilt 39 minutter med Premier League-fotball. Begge klubbene følger utviklingen til 18-åringen, og vingen blir sammenlignet med Raheem Sterling. Aarons kom til Newcastle fra Bristol City i 2012. Både Liverpool, City og Schalke har bedt om å bli holdt informert dersom Newcastle ønsker å selge spilleren.
Daily Star

Torsdag 4.september

Liverpool, Chelsea, Arsenal og Manchester United er på alerten etter at Zakaria Bakkalis kontraktsforhandlinger med PSV har brutt sammen.
Daily Express

Liverpool, Tottenham og West Ham følger utviklingen med interesse, etter at Yevhen Konoplyanka takket nei til en ny kontrakt med Dnipro. Den ukrainske vingen var svært nær en overgang til Liverpol i januar, mens de to London-klubbene la inn bud på ham i sommer. 24-åringens kontrakt med Dnipro går ut til sommeren, noe som betyr at han kan starte forhandlinger med klubber utenfor Ukraina den 1.januar.
Daily Star

Milan ser ut til å vinne kampen om Suso. Spanjolen har under et år igjen av sin kontrakt på Anfield, og begge parter skal være klar for å få til en avtale som tar han til San Siro fra neste sommer. Også Atletico Madrid og Borussia Dortmund har vist interesse for spilleren til en pris på €3 millioner, men han kan nå komme til å gå til den italienske klubben som Bosman-spiller.
Gianluca di Marzio

Onsdag 3.september

Liverpool linkes til den unge israeleren Michael Ohana. Klubbens speidere følger også utviklingen til Strømsgodsets Martin Ødegaard.
Daily Express

Inter Milan planlegger å legge inn et bud på Fabio Borini i januar. Serie A-klubben hadde ikke mulighet til å kjøpe ham i sommer på grunn av manglende transfermidler. Men de planlegger å selge Fredy Guarin eller Zdravo Kuzmanovic tidlig i januar for å få råd til Borini. Den italienske klubben vil trolig legge inn et bud på £10M for Liverpool-spissen, noe som ledelsen på Anfield trolig vil akseptere.
Daily Express

Liverpool, Manchester United, Juventus og Atletico Madrid jaktet alle Christoph Kramer i sommer, men Borussia Mönchengladbach nektet å selge den 23 år gamle midtbanespilleren.
Bild

Tirsdag 2.september

Liverpool har kommet til enighet med Victor Valdes om en ettårskontrakt, og den spanske målvakten vil slutte seg til Anfield-klubben umiddelbart, selv om det trolig vil gå minst en måned til før han er friskmeldt av en korsbåndsskade.
Daily Express

Mandag twitret Tony Barrett at Liverpool var interessert i Victor Valdes. Den tidligere Barcelona-målvakten er frigitt, og en planlagt overgang til Monaco gikk i vasken tidligere i år. Ettersom han er fri trenger en ikke ta hensyn til overgangsvinduet som nå er stengt, og spanjolen kan komme til å signere for LFC i løpet av høsten.
Sport

Mandag 1. eptember

Novara Calcio fra nivå tre i Italia, Serie C, skal ha kjøpt Krisztián Adorján fra Liverpool. Ungareren, som var med på førstelagets sesongoppkjøring, ventes å skrive under på en treårskontrakt.
Sky Sports Italia-reporter Gianluca De Marzio

Stoke ønsker å låne Oussama Assaidi fordi Peter Odemwingie sannsynligvis pådro seg en alvorlig kneskade i helga. 26-åringen var på lån hos Stoke også forrige sesong, og klubben var enig med Liverpool om en permanent overgang tidligere i sommer, men Assaidi godtok ikke de personlige betingelsene – trolig lønnen. På overgangsvinduets siste dag kan han imidlertid bli sendt på utlån tilbake til Britannia Stadium.
Daily Mail

Sebastián Coates er stadig nærmere en låneavtale med Sunderland, og midtstopperen blir trolig klar for klubben i Nordøst-England i dag. Uruguayaneren er langt bak i køen på Anfield, og Brendan Rodgers mener 23-åringen vil dra nytte av et utlån til en Premier League-klubb. Dersom Sunderland låner Coates, kan de ikke låne Borini fordi Premier League ikke tillater lån av to spillere fra samme klubb.
Express

Liverpool har gjort klar en plass til tidligere Barcelona-keeper Víctor Valdés, men er forberedt på å vente til høsten for at målvakten skal få tid til å komme i god nok form til å passere den medisinske testen. I og med at han er kontraktsløs, kan han skrive under for en klubb utenfor transfervinduet.
Tony Barrett (The Times)

Rafael Benítez sier Napoli ikke kommer til å gjøre flere endringer i dette overgangsvinduet. ”I hvert fall ikke når det gjelder spillere inn. Hvis partene blir enige, kan det være at noen drar.” Dermed utelukker spanjolen at linkede Lucas blir Napoli-spiller i sommer.
talkSPORT

Manchester City-back Micah Richards, som var sterkt linket til Liverpool tidligere i sommer, har landet i Italia for å fullføre en overgang til Fiorentina.
@ACF _Fiorentina (Twitter)