Uke 37

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Onsdag 10.september

Real Madrid ønsker å hente inn Glen Johnson i januar, som erstatter for Alvaro Arbeloa.
Daily Star

Daniel Sturridge vil få en ny langtidskontrakt med Liverpool, der hans lønn blir doblet til £140,000 i uken.
Daily Express

Tirsdag 9.september

Dani Alves har dukket opp som et transfermål for Liverpool og Manchester United. Brasilianerens kontrakt med Barcelona utløper etter sesongen, og det virker ikke som spilleren inngår i Barcelona-trener Luis Enriques planer.
Daily Express

Både Juventus og Real Madrid akter å kjempe for å sikre seg Glen Johnson i januar. Høyrebackens kontrakt med Liverpool løper ut etter denne sesongen, og både Real og Juve håper å dra nytte av dette og overtale Johnson til å flytte på seg. 30-åringen vil være tilgjengelig på gratisovergang etter sesongslutt, men begge klubbene tror de kan sikre seg forsvarsspilleren for en lav overgangssum i januar.
Daily Express

Real Madrid er interessert i Liverpools høyreback Glen Johnson.
Le10sport.com

Mandag 8.september

Liverpool planlegger et €30M-bud på Lazios Antonio Candreva. Spilleren og hans agent skal imidlertid i samtaler med president Claudio Lotito om en ny kontrakt. Arsenal og Tottenham skal også være interessert i kantspilleren.
Daily Express

Overgangsvinduet er stengt, men AC Milan er enig med Suso om en overgang. Det eneste som mangler er partenes underskrift. Det formelle kan ennå ikke sluttføres. Serie A-klubben vurderer om de skal betale en mindre sum for spilleren i januar eller ta ham på Bosman når 20-åringens kontrakt med Liverpool utløper i juni 2015.
Sky Sport Italia

Liverpool, Manchester City og Tottenham følger alle utviklingen til Southampton-spissen Jay Rodriguez. 25-åringen er ute til oktober grunnet en kneskade, men de tre klubbene kan forsøke seg med bud i januar. Southampton vil trolig kreve £15M for angriperen.
Daily Star

Både AC Milan og Inter Milan ønsker å hente Liverpool-duoen Fabio Borini og Suso i januarvinduet.
Tuttosport