Uke 39

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 28.september

Marco Reus (25) skal ha informert Borussia Dortmund om at han ikke ønsker å forlenge sin kontrakt med klubben. Manchester United, Arsenal og Liverpool er blant klubbene som følger situasjonen nøye.
Daily Star Sunday

Fredag 26.september

Liverpool og Chelsea er interesserte i Andre Ayew, som synes å være på vei bort fra Marseille. Vingens kontrakt med den franske klubben løper ut i juni, og Ayew blir trolig solgt i januar fordi Marseille ikke ønsker å miste ham uten å få betaling for ham.
Ghana Soccernet

Liverpool jobber for å få til en transferavtale for Real Madrids Karim Benzema i januarvinduet. Anfield-klubben har hatt franskmannen i siktet i to år, og nå forbereder Brendan Rodgers et bud etter at det ryktes at spilleren ønsker seg bort fra Madrid-klubben. Paris Saint-Germain kan komme til å gi Liverpool konkurranse om spissen, men de røde skal lede den kampen.
Fichajes

Torsdag 25.september

Southamptons 19 år gamle venstreback Matt Targett kommer trolig til å skrive under på en ny kontrakt med sydkystklubben, trass i interesse fra klubber som Liverpool, Arsenal og Chelsea.
Daily Star 

Liverpool er klare til å by 45 millioner euro for Napolis Gonzalo Higuain i januar. Argentineren kostet Napoli 40 millioner euro da han kom fra Real Madrid i fjor sommer.
Football Italia

Tirsdag 23.september

Real Madrid vil intensivere forsøket på å sikre seg Raheem Sterling neste sommer. Carlo Ancelotti har angivelig satt Liverpool-spilleren på toppen av sin ønskeliste etter hans gode form for klubb- og landslag, og har merket seg at Liverpool ennå ikke har skrevet en ny langtidskontrakt med vingen. 19-årigen tjener for tiden bare £30,000 i uken, og har en kontrakt som løper ut i 2017. Han er dermed i det nedre lønnssjiktet på Anfield.
Mirror

Arsenal leder an i kampen mot Liverpool og Tottenham om å sikre seg Paris Saint-Germains Adrien Rabiot. Roma viser også interesse for den 19 år gamle midtbanespilleren.
Daily Star

Kontrakten til Ron Vlaar (29), midtstopperen til Aston Villa som imponerte stort under VM, går ut etter denne sesongen. Arsenal og Liverpool er blant klubbene som følger situasjonen nøye.
Daily Express

Manchester City skal ha blinket seg ut Ross Barkley (20) som et stort transfermål neste sommer. Everton skal verdsette sin midtbanejuvel til £50M, men City tror man kan få ham for nærmere £30M. I hva som eventuelt ble en sensasjonell overgang til andre siden av Stanley Park, hevdes det at Liverpool er beredt til å matche hva City måtte tilby.
Daily Star

Midtbanespilleren Isco hos Real Madrid har tidligere blitt linket til Liverpool og Arsenal, men trener Carlo Ancelotti sier nå at det ikke vil bli aktuelt å selge 22-åringen i januar.
Daily Star

Liverpool har Martin Ødegaard i søkelyset, i likhet med en rekke andre storklubber i Europa. Den siste som skal ha vist interesse er Roma.
Daily Express

Mandag 22.september

Liverpool, Arsenal, Manchester United og Manchester City er alle ute etter Fulhams stortalent Patrick Roberts. 17-åringen verdsettes til £10M, og Fulham kan være fristet til å selge i januar.
Daily Star

Real Madrid speider på Liverpools unge midtbanespiller Pedro Chirivella, og ønsker å sikre seg 17-åringen etter å ha blitt imponert over spanjolens utvikling på Merseyside.
Marca

Liverpool og Manchester City ønsker å sikre seg Real Madrids Jack Harper. Den spanskfødte skotten skrev under for Real for fem år siden, men antas å ønske seg bort for å få spille førstelagsfotball. 18-åringen spilte en nøkkelrolle da Real Madrid slo Basel 2-0 i UEFA Youth League med speidere fra Liverpool og City på tribunene, og scoret det andre målet i kampen. Han hadde også et skudd i stolpen. Harper har landskamper for Skottland U15 og U17.
Daily Mail

Liverpool ønsker seg MK Dons sitt stjerneskudd Dele Alli. 18-åringen scoret hat-trick mot Crewe på lørdag. Anfield-klubben mislyktes med et bud på £3.5M for midtbanespilleren i sommer, og Alli har nå skrevet under på en ny treårskontrakt med League One-klubben.
Daily Mail

Liverpool er interessert i å sikre seg Joe Hart, dersom England-keeperen velger å forlate Manchester City. Sisteskansen er bekymret for at han ikke er blitt tilbudt noen ny kontrakt av City, og vurderer nå sine fremtidsutsikter. 27-åringen har under to år igjen av sin nåværende avtale på Etihad Stadium.
Daily Express