Uke 41

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 12. oktober

Agenten til Victor Valdes avviser at keeperen har avslått et tilbud om å trene med Liverpool. Britisk presse hevder at en overgang for Valdes har kollapset etter at den tidligere Barcelona-keeperen ikke ville vise seg frem for Brendan Rodgers i fire dager på Melwood.
- Liverpool har ikke tilbudt oss muligheten til å trene med dem i fire dager. Vi har ikke avslått tilbudet fordi det ikke stemmer. Det tilbudet har ikke kommet verken fra Brendan Rodgers eller Liverpool, uttaler agent Gines Carvajal.
Sport

En overgang for Victor Valdes til Liverpool ser ut til å ha kollapset etter at spilleren har avslått en henvendelse om å tilbringe fire dager på Melwood for å vise at han er tilbake etter en alvorlig kneskade. Brendan Rodgers ønsket å se nærmere på keeperens helsetilstand, men 32-åringen var avvisende til et prøvespill.
Sunday People

Raheem Sterling kommer til å signere ny langtidskontrakt med Liverpool. Klubben vil erstatte 19-åringens nåværende avtale på £43000 i uken med en femårskontrakt verdt £125000 i uken.
The Independent

Juventus-stjernen Sebastian Giovinco vurderer en gratisovergang til Arsenal, Liverpool eller Tottenham. 27-åringens kontrakt utløper til sommeren.
Sunday Express

Liverpool er favoritt til å hente Dele Alli fra MK Dons. Det snakkes om en overgangssum på £9M for 18-åringen, og Brendan Rodgers vil trappe opp interessen i januarvinduet. Everton og Tottenham følger også spilleren som har scoret seks mål så langt denne sesongen.
Sunday People

Fredag 10 .oktober

Chelsea står klar med et bud på £48M for Raheem Sterling. 19-åringen skal være i forhandlinger med Liverpool om en ny kontrakt, men det sies at partene er langt unna å bli enige. Chelsea skal nå være interessert i å by på kantspilleren, som skal være åpen for et klubbskifte. Real Madrid og Paris St. Germain følger også situasjonen.
Daily Express

Liverpool skal være villig til å tilby Marco Reus en femårskontrakt verdt £200000 i uken for å sluttføre en overgang til Anfield-klubben i januar. Det vil gjøre spilleren til Liverpools best betalte noensinne. Reus skal være Liverpools førsteprioritet i neste overgangsvindu, og har økende tro på at de skal klare å gjennomføre en avtale. 25-åringen har en utkjøpsklausul på £20M som kan aktiveres til sommeren. Borussia Dortmund er allerede på utkikk etter en erstatter.
Metro

Liverpool skal ha signert en prekontrakt med Dele Alli. Den 18-årige midtbanespilleren i MK Dons er en av de mest lovende spillerne i lavere divisjoner. Liverpool vil offentliggjøre avtalen i januar etter å ha vunnet kampen med Manchester United om spillerens signatur. Alli har over 50 kamper for League One-klubben.
Football League World

Liverpool kan være klar til å tilby Napoli Lucas Leiva i bytte med Gonzalo Higuain. Rafael Benítez hentet Lucas til Liverpool 2007, og skal like spilleren. Liverpool håper å lokke Serie A-klubben med en avtale som involverer spiller og penger.
wp.clickrbs.com.br

Liverpool har startet forhandlinger med Victor Valdes om en overgang til Premier League,
Daily Star

Winston Reid har tro på at han skal gjennomføre en overgang til Liverpool i januar etter at han avslo en henvendelse fra Arsenal.
Metro

Barcelona er med i kampen om PSV-stjernen Zakaria Bakkali. Spilleren er også ønsket av Chelsea, Liverpool, Arsenal og Manchester United.
Daily Express

Torsdag 9. oktober

Liverpool, Arsenal og Tottenham står klare til å by på Klaas-Jan Huntelaar. Schalke 04 skal være villig til å selge spissen for £3M i januar. Nederlenderens kontrakt utløper etter sesongslutt, og spilleren kommer sannsynligvis ikke til å forlenge avtalen. 31-åringen skal være interessert i en overgang til Premier League. - Det er en fin liga. Du vet aldri hva som vil skje, men nå er mine tanker på Schalke. Jeg har kontrakt frem til slutten av sesongen. Kanskje vi kommer til å gå i samtaler en dag, uttalte Huntelaar i forrige måned.
Daily Express

Liverpool ønsker å hente Alex Song etter at spilleren har imponert på lån i West Ham. Anfield-klubben var interessert i midtbanespilleren i sommer før han ble utlånt fra Barcelona til West Ham for hele denne sesongen. West Ham ønsker å signere Song permanent, men vil nå få kamp fra Liverpool. Fra Spania rapporteres det at Brendan Rodgers vil forsøke å få Barcelona til å tilbakekalle Song i januar, slik at Liverpool kan signere ham, men klubben skal være beredt til å vente til etter sesongen dersom det er hva som trengs for å erverve spilleren.
Metro

Onsdag 8. oktober

Ifølge rapporter skal Liverpool ha blitt enig med Lazio om å betale £15M for spisstalentet Keita Balde Diao. Den høyt verdsatte 19-åringen skal visstnok være lysten på spill i Premier League. De røde ble nevnt som en mulig kjøper av Diao også sist sommer, men skal da ha blitt skremt av et daværende prisforlangende på £24M.
Sky Italia

Liverpool og Arsenal følger Iker Casillas etter at 33-åringen har hintet frempå med ønske om å forlate Real Madrid til fordel for spill i England.
Daily Star

Tirsdag 7. oktober

Liverpool er favoritt til å signere Victor Valdes. Legetesten kan bli gjennomført i løpet av fjorten dager. Anfield-klubben har vært i samtaler med sisteskansen i en tid, og han har vist interesse for å slutte seg til de røde. En overgang er avhengig av om han er helt friskmeldt etter en kneskade.
Goal

Dersom Liverpool og AC Milan blir enige om en overgangssum, kan Suso bli solgt til italienerne allerede i januar. 20-åringen har bare spilt 23 minutter denne sesongen, men scoret da han fikk sjansen i cupen. Hvis spanjolen ikke blir solgt i januar, og hvis han ikke skriver under på en ny kontrakt med de røde, kan han gå gratis neste sommer.
Sky Sports Italia

Liverpool vil by £15,5M for Cheick Tiote. Spilleren har gjort det klart at han ønsker å forlate Newcastle i januar. Brendan Rodgers ønsker å hente midtbanespilleren for å gi bedre beskyttelse til backrekka.
Daily Express

Liverpool ønsker å hente Daley Sinkgraven fra Heerenveen. 19-åringen er verdsatt til £4M. Manchester United, Real Madrid, Barcelona, Bayern München og Ajax er også interessert i midtbanespilleren.
Daily Mirror

Arsenal og Liverpool følger Benficas Anderson Talisca. 20-åringen, som ble hentet fra Bahia i Brasil for £3M i sommer, har hatt den beste starten for en utlending noensinne i den portugisiske ligaen. Spilleren har scoret seks mål på syv kamper. Talisca har en utkjøpsklausul på £18M
Daily Mirror

Mandag 6. oktober

Både Real Madrid og Paris St. Germain skal være interessert i å hente Raheem Sterling. Kantspilleren har til sommeren kun to år igjen av sin kontrakt med Liverpool, og kan da kjøpe seg fri fra avtalen til en verdi langt under markedspris.
Daily Mail

Winston Reid linkes til Liverpool. West Ham-forsvarerens kontrakt utløper etter sesongen. Manchester United og Arsenal settes også i forbindelse med spilleren. 26-åringen kan være tilgjengelig i januar for £3M.
stuff.co.nz

Victor Valdes har blitt linket til Liverpool siden januar. Keeperens agent var til stede på Anfield under lørdagens kamp mot West Bromwich.
Daily Mail