Uke 43

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 26.oktober

Glen Johnson er blitt fortalt av Liverpool at han kan finne seg en ny klubb for neste sesong. Galatasaray og flere andre klubber følger situasjonen. Høyrebackens kontrakt med Liverpool løper ut etter denne sesongen.
Goal.com

Lørdag 25.oktober

Liverpool vurderer å legge inn et bud på West Bromwich-spissen Saido Berahino i januar. Tottenham ønsker også England U21-spissen. West Bromwich vil ikke selge for under £25M.
Daily Mail

Fabio Borini ønsker en retur til Serie A, etter å ha blitt frustrert over få muligheter for Liverpool denne høsten. 23-åringen skal ha bedt sin agent om å få til en overgang tilbake til Italia i januar, etter at han ikke kom med i kamptroppen mot Real Madrid. Inter er fortsatt interessert, men kan få konkurranse fra Fiorentina og Sampdoria.
La Gazzetta dello Sport

Fredag 24.oktober

Brendan Rodgers har fått grønt lys fra Liverpools eiere til å handle inn en ny spiss i januar.
Daily Star

Juventus og Roma har kastet seg inn i kampen med AC Milan om signaturen til Liverpools midtbanemann Suso.
MilanNews.it

Mario Balotelli kan bli solgt i januar. Kilder innad i Liverpool utelukker ikke at klubben vil forsøke å kvitte seg med italieneren i det kommende transfervinduet.
Daily Star

Liverpool vurderer å hente Ignazio Abate fra AC Milan som en potensiell erstatter for Glen Johnson. Italienerens kontrakt med Milano-klubben løper ut til sommeren, og 27-åringen vil således være tilgjenglig på Bosman-overgang. Liverpool vurderer også å hente backen for et mindre beløp i januar. Crystal Palace-forsvareren Joel Ward er et annet backalternativ Liverpool har på blokka.
Mirror

Onsdag 22.oktober

Birmingham City har ingen avtale med Liverpool som kan resultere i et salg av Demarai Gray. Det har vært spekulert i at Liverpool har en opsjon på kjøp av spilleren, i forbindelse med at Birmingham lånte Jordon Ibe forrige sesong. Det spekuleres nå i at Liverpool vil legge inn et bud på £2M for den talentfulle vingen, men Birmingham tilbakeviser påstander om at de er under press for å selge. Spurs og Arsenal skal også ha Gray i kikkerten, etter at 18-åringen har imponert den siste tiden.
Birmingham Mail

Liverpool og Arsenal følger situasjonen til Gonzalo Higuain i Napoli. Kilder i Italia hevder argentineren er misfornøyd i Napoli, og ønsker seg bort fra Serie A til sommeren. Brendan Rodgers skal ifølge rapportene ha lagt inn et bud på hele £31.2M for spissen.
Daily Express

Mandag 20.oktober

Liverpool har kastet seg inn i jakten på den 17 år gamle portugiseren Ruben Neves. Italienske Juventus og flere spanske klubber har også Porto-spilleren i kikkerten. Tenåringen har spilt 10 førstelagskamper for den portugisiske klubben.
Mirror

Liverpool vil forsøke å sikre seg Marseille-spissen Andre Ayew, ifølge rapporter fra Ghana. 24-åringens kontrakt med Ligue 1-klubben er i ferd med å løpe ut, og Liverpool kan dermed sikre seg ghaneseren på gratisovergang etter denne sesongen.
Daily Star

Liverpool vurderer et januarbud på Fiorentina-keeper Neto, etter at Anfield-klubbens interesse for Victor Valdes har kjølnet.
Goal.com

Petr Cechs agent antyder at Liverpool og Manchester United kan være mulige nye arbeidsgivere for hans klient. Tsjekkeren er ikke fornøyd med å slite benken i Chelsea. - Det finnes mange muligheter, ikke bare en. Det er mange lag som er interessert i Petr. Det finnes mange klubber vi kan snakke med – Roma, Real Madrid, Liverpool, Manchester United. Vi kan snakke med mange klubber som har vist interesse for Cech, uttaler agenten Vitkor Kolar.
ASRomaChannel.eu