Uke 44

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

 

 

Søndag 2. november

 
Manuel Pellegrini ønsker å hente Steven Gerrard til Manchester City dersom Liverpool-kapteinen ikke kommer til enighet med Liverpool om ny kontrakt. Gerrards nåværende avtale utløper etter denne sesongen.
- Jeg vurderer ikke spillere etter alder. Det avhenger av hvor mye de koster og antall år de har igjen av kontrakten. Akkurat som Frank Lampard er Stven Gerrard en toppspiller som kan fortsette på høyt nivå i en rekke år.
The Independent

Liverpool vil erstatte Simon Mignolet med Fiorentinas 25-årige keeper Neto i januar.
Daily Star Sunday

Lørdag 1. november

Liverpool skal være villig til å overby Arsenal for å signere Pedro fra Barcelona i januarvinduet. 27-åringen er klar til å forlate katalanerne etter at han har kommet på kant med trener Luis Enrique. Arsenal har tidligere ligget best an til å hente spilleren. Nå skal Liverpool være klar til å kaste seg inn i kampen om spillere. Barcelona ønsker £25M for Pedro.
Metro

Liverpool og Tottenham følger situasjonen til Schalke-spissen Klaas-Jan Huntelaar. Nederlenderen kan forlate klubben gratis til sommeren dersom han ikke signerer ny kontrakt.
Daily Mirror

Arsenal og Liverpool vil forsøke å utfordre AC Milan om Real Madrids Asier Illarramendi. 24-åringen har slitt med å spilletid etter £25M-overgangen fra Real Sociedad i 2013. Spilleren kan være aktuell for et utlån i januar.
Daily Express


 

Torsdag 30. oktober

Napoli-sportsdirektør tilbakeviser rykter om at Napoli ønsker å hente Mario Balotelli.
– Det er et rykte i Spania, England og Italia, men jeg tror ikke det er mulig. Ingenting av det som har blitt nevnt er sant. Mario Balotelli er en flott spiller, men han har akkurat signert for Liverpool, og de har stor tro på ham. De beste ønsker til ham på hans engelske eventyr, uttaler Napolis sportsdirektør Riccardo Bignon.
Mediaset

Liverpool vil forsøke å kjøpe Mexicos landslagskeeper Guillermo Ochoa i januar. Sisteskansen gikk til Malaga i sommer, men har ennå til gode å spille kamp. Ochoa er verdsatt til £5M.
Metro

Liverpool ligger best an til å signere Marco Reus etter at 25-åringens kontraktsforhandlinger med Borussia Dortmund har brutt sammen.
Metro

Manchester United, Liverpool og Tottenham er interessert i Bayer Leverkusens 25-årige forsvarsspiller Omer Toprak
Daily Star

 

Tirsdag 28. oktober

 

Napoli er klare til å starte forhandlinger om en overgang for Mario Balotelli i januar. Serie A-klubben skal være villig til å betale £10 millioner for å hente spilleren tilbake til Italia.

Fichajes

Liverpool er interessert i den tyske landslagsspilleren Karim Bellarabi. De røde skal ha sendt speidere for å se 24-åringen i aksjon for Bayer Leverkusen i Champions League-møtet med Zenit St. Petersburg.  Bellarabi har spilt samtlige kamper for Leverkusen denne sesongen og har nylig fått to landskamper for Tyskland etter at han avslo å spille for Ghana.
Ghanasoccernet.com

Manchester United, Chelsea, Arsenal og Liverpool har større forhåpninger om å signere den belgiske vingen Zakaria Bakkali etter at 18-åringen nektet å signere ny kontrakt med PSV Eindhoven.
Daily Express

 

 

Mandag 27. oktober

 

De to Serie A-klubbene Fiorentina og Inter kommer til å by på Fabio Borini når overgangsvinduet åpner i januar, men spissen har fortsatt et ønske om å bli på Anfield.

Daily Star

 

Gonzalo Higuain sin agent benekter at han har vært i samtaler med Arsenal og Liverpool, om en mulig overgang i januar.

- Gonzalo har kontrakt med Napoli for fem sesonger, så han er en Azzurri-spiller - men jeg må si at ingen representanter for de to klubbene har kontaktet meg. Like før han dro til Napoli hadde jeg kontakt med Arsenal, sier agent og bror Nicolas Higuain.

InsideFutbol