Uke 46

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 16.november

Manchester United er klare til å kaste seg inn i kampen med Chelsea, Liverpool og Arsenal om brasilianeren Talisca. Benfica vil ha 20-åringen til å skrive under en ny kontrakt med dem som inkluderer en utkjøpsklausul på £35M.
Daily Express

Liverpool og Manchester United kjemper om signaturen til Sampdoria-keeper Sergio Romero. 27-åringens kontrakt med Serie A-klubben løper ut etter denne sesongen, og han vil forlate klubben på gratisovergang. Både Liverpool og Manchester United vil forsøke å sikre seg en pre-kontrakt med argentineren i januar.
Forza Italian Football

Manchester City og Liverpool har Newcastles Rolando Aarons i kikkerten. 19-åringen har vært en av Newcastles beste spillere denne sesongen, og har gjort to mål for «The Magpies». Aarons kom til Newcastle som 15-åring, etter at han ble frigitt av Bristol City. Hans kontrakt med Newcastle løper ut neste sommer, men det skal ligge en opsjon på ett år til i avtalen.
Daily Star

Inter Milan har rettet søkelyset mot Steven Gerrard, og vil komme med et kontraktstilbud til Liverpool-kapteinen om han ikke skriver under en ny avtale med Anfield-klubben.
ESPN

Liverpool ønsker å få med en klausul i Raheem Sterlings nye kontrakt som forhindrer ham i å gå til Premier League-rivaler som Chelsea og Manchester City. Det skal være snakk om en utkjøpsklausul på 55M i kontrakten, men den skal kun gjelde for utenlandske klubber. 19-åringen har startet samtaler med Liverpool om en ny langtidskontrakt, og han ønsker en utkjøpsklausul i tilfelle Real Madrid eller Barcelona ønsker hans tjenester.
Daily Mail

Lørdag 15.november

Roma ivrer etter å sikre seg Glen Johnson på Bosman-overgang fra Liverpool, og tror de skal klare å komme til enighet med høyrebacken i januar.
Daily Mail

Benficas høyreback Maxi Pereira linkes til en januarovergang til Liverpool. 30-åringens kontrakt med den portugisiske klubben løper ut neste sommer, og samtaler om en ny kontrakt har stagnert.
A Bola

Schalke akter å ta opp kampen med Liverpool og Tottenham om Chelseas Andre Schurrle.
Daily Express

Inter vil forsøke å hente trioen Fabio Borini, Mario Balotelli og Glen Johnson fra Liverpool i januar.
Tuttosport

Lazio har avslått bud fra Arsenal og Liverpool på Keita Balde Diao. 19-åringen har fått mindre og mindre spilletid under den nye treneren, Stefano Pioli, og det går rykter om en januar-exit. Lazio vil kun lytte til bud i regionen 30 millioner euro.
Football Italia

Liverpools eiere, Fenway Sports Group, vurderer om de skal sparke manager Brendan Rodgers etter den dårlige sesongstarten. Ingen avgjørelse er tatt ennå, men 46-åringens fremtid er usikker.
Tuttomercato

Fredag 14.november

Andre Schurrle er på vei bort fra Chelsea. Tyskeren har ikke imponert for London-klubben denne sesongen. Liverpool og Tottenham forbereder bud på £25M.
Daily Express

Liverpool tror de kan hente Winston Reid fra West Ham for bare £5M i januar.
Daily Telegraph

Liverpool ønsker å bruke penger på Udineses midtbanespilleren Emmanuel Agyemang-Badu i januar. Den 23-årige ghaneseren følges også av Hull og West Bromwich.
Daily Mirror

Liverpool, Arsenal og Tottenham skal ha blitt gjort oppmerksomme på at den spanske spissen Fernando Llorente er tilgjengelig for overgang fra italienske Juventus, men Atletico Madrid har også angriperen i kikkerten.
Daily Express

Chelsea er villige til å gi Marco Reus en ukelønn på £153,000 for å vinne drakampen med Arsenal, Liverpool og Manchester United om tyskeren.
Daily Star

Liverpool er villige til å betale mer enn overgangssummen på £10M de har avtalt med Lille for Divock Origi, om de kan få spissen i januar. Lille har imidlertid ikke indikert at de er villige til å forandre på den opprinnelige avtalen, og dermed virker det lite sannsynlig at Origi kommer til Liverpool allerede denne sesongen.
Daily Mail

Torsdag 13.november

Barcelona og Real Madrid er i ferd med å knuse Premier League-klubbene Manchester United, Liverpool, Chelsea og Arsenal sine planer om å sikre seg Borussia Dortmund-stjernen Marco Reus. Begge de to spanske gigantklubbene skal nå stå klare til å utkonkurrere Premier League-kvartetten i drakampen om tyskeren.
Marca

Real Madrid er i ferd med å kaste seg inn i kampen med Tottenham og Liverpool om Wolfsburg-forsvareren Ricardo Rodriguez. Den lovende venstrebacken blir også fulgt av Juventus.
Talksport

Benfica er i ferd med å vinne drakampen med Liverpool om Loris Karius. De røde har jaktet den 21 år gamel målvakten en stund, og vurderer å legge inn et bud på ham. Men Mainz-keeperen, som vil være Bosman-spiller til sommeren, vil antagelig skrive under for Benfica etter at kontrakten hans med Bundesliga-klubben har løpt ut.
Bild

Onsdag 12.november

Manchester United har kastet seg inn i kampen med Liverpool, Arsenal og Chelsea om Hoffenheim-stjernen Roberto Firmino.
Daily Express

Sunderland vil denne uken bestemme seg for om de skal gjøre et siste forsøk på å få fatt i Fabio Borini under transfervinduet i januar. Sunderland-manager Gus Poyet skal holde samtaler med fotballdirektør Lee Conberton for å diskutere transfermål denne uken. Poyet skal være inne på tanken om å gjøre et siste forsøk på å sikre seg Borini.
Daily Star

Tirsdag 11. november

Liverpool kan være i ferd med å gjenoppta interessen for Barcelona-spiller Martín Montoya. Den 23-årige høyrebacken kan få tillatelse til å snakke med andre klubber og dra så tidlig som i januar, og Liverpool er blant dem som har fulgt ham over tid.
talkSPORT / Mirror

De røde har blitt med Arsenal i kampen om Porto-angriper Jackson Martínez. 28-åringen skal være interessert i å flytte til England og Premier League-fotball, og Liverpool er villige til å betale opp mot 300 millioner kroner.
Daily Star

Mandag 10. november

Yohan Cabaye ønsker seg bort fra Paris St. Germain, og den franske klubben kan være villig til å selge midtbanespilleren på grunn av FIFA Fair Play-reglementet. Liverpool, Arsenal og Manchester United skal alle være interessert i den tidligere Newcastle-spilleren.

Express

 

Chelsea har kastet seg inn i kampen om Marco Reus, og ønsker å legge inn et bud i januar. Liverpool, Arsenal, Manchester United og Bayern München har alle blitt linket til tyskeren.

Express

 

Liverpools speidere har sjekket ut Fulhams stjerneskudd Patrick Roberts. LFC skal ha fulgt vingen i flere kamper denne høsten, og vurderer et bud i januar.

The Mirror