Uke 48

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 30.november

Med sju scoringer er Saido Berahino (West Bromwich) og Charlie Austin (QPR) de to engelskmennene som har scoret mest i Premier League denne sesongen. 25-årige Austin har ikke blitt enig med Queens Park Rangers om tilbud på en ny og forbedret kontrakt på Loftus Road, og Liverpool og Tottenham følger med på situasjonen.
Mail on Sunday

Lørdag 29.november


Liverpool og Tottenham skal fortsatt vurdere Yevhen Konoplyanka, hvis kontrakt med Dnipro går ut til sommeren. Nå skal også de italienske klubbene Milan, Fiorentina, Inter og Roma ha gitt beskjed om at de er interessert i 25-åringen.
talkSPORT

Real Madrid skal ha informert om at midtbanespilleren Isco er tilgjengelig for stive £64M. Franske PSG skal være i bildet, og Arsenal og Liverpool skal også følge situasjonen.
Daily Express

Fredag 28.november

Arsenal og Liverpool kommer til å kjempe om underskriften til Real Madrids spanske keeper Iker Casillas i januar. 33-åringen er et transfermål for begge de engelske klubbene.
Daily Express

Liverpool vurderer et bud på Crystal Palace-vingen Yannick Bolasie i januarvinduet. Palace-manager Neil Warncok er imidlertid ikke særlig lysten på å gi slipp på 25-åringen.
Caught Offside

Torsdag 27.november

Liverpool jakter Borussia Dortmund-manager Jürgen Klopp, og dermed øker presset på Brendan Rodgers. Rodgers vil imidlertid trolig få sitte som manager ut sesongen, og så vil Liverpools eiere avløse ham med Klopp i sommer.
Metro

Chelsea-manager Jose Mourinho vil forsøke seg med et bud på Liverpools Raheem Sterling. Budet kommer trolig ikke nå i januar, men Liverpool kan vente seg et gigabud til sommeren.
Surrey Mirror

Liverpool vil intensivere jakten på Sergio Romero i januarvinduet. Brendan Rodgers vil prøve å sikre seg Sampdoria-keeperen, og bruke 27-åringen som sin førstekeeper i andre halvdel av sesongen.
Tuttomercatoweb

Liverpool er oppmerksomme på at Bayern München er villige til å låne ut Xherdan Shaqiri i januar. De røde har vært sterkt linket til den 23 år gamle vingen i tidligere transfervinduer. Bayern ønsker en kompensasjon på £1.5M for å låne ut sveitseren, og er villige til å inkludere en opsjon på kjøp for £12M til sommeren. Arsenal, Napoli og Atletico Madrid er andre aktuelle klubber når Shaqiri skal lånes ut.
Mirror

Liverpool vil kjempe med Manchester United om den nederlandske unggutten Daley Sinkgraven til sommeren. 19-åringen har imponert stort i Heerenveen.
Mirror

Onsdag 26.november

Petr Cech, Nathan Redmond og Jackson Martinez er på ønskelisten til Liverpool i januar. Cech er ute av startoppstillingen til Chelsea og verdsettes til £7M, det vil koste £10M å hente unge Redmond fra Norwich, mens det store spissen Martinez ventes å kreve en sjekk på £30M for at Porto skal la ham gå.
Metro

President Franz Beckenbauer innrømmer at Xherdan Shaqiri, som Liverpool var linket til i sommer, kan bli tilgjengelig i januar. "Bayern har allerede sent ut signaler om at han troligvis kan få gå i det neste transfervinduet, hvis det er det han ønsker. Jeg synes det er synd da han er et stort talent." Prislapp sies å være £15M.
Sport1

Tirsdag 25.november

Real Madrid blir mer og mer ivrige etter å hente Pedro Chirivella fra Liverpool. 17-åringen har en fireårskontrakt med de røde, og Anfield-klubben er desperate etter å beholde spanjolen.
Daily Mail

Liverpool intensiverer jakten på Porto-spissen Jackson Martinez. Anfield-klubben er villig til å betale £30M for colombianeren.
Record