Uke 5

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Tirsdag 28. januar

Liverpool skal ha fulgt den rumenske midtbanespilleren Alexandru Maxim over lang tid, og gjør seg klar for å legge inn et konkret bud på 23-åringen. Maxim kom til Stuttgart for €1,5 millioner for ganske nøyaktig et år siden, og har 11 landskamper for Romania.
ProSport

Liverpool og Manchester City vil gjøre et fremstøt for å sikre seg Atletico Madrid sin midtbanestjerne Arda Turan. Turan signerte nylig en ny kontrakt med Atletico, som kjemper helt i toppen av La Liga.
The Express

Mandag 27. januar

Thomas Ince skal ha vært på vei til Swansea på lån fra Blackpool, da Liverpool la inn et bud på spilleren. De røde skal ønske å sikre seg sin tidligere elev etter at Mohamed Salah havnet i Chelsea.
SkySports News

Liverpool vurderer en byttehandel med Napoli, der Daniel Agger går den ene veien og midtbanespilleren Gokhan Inler kommer til Liverpool.
Il Roma

Liverpool ER interessert i Rayo Vallecano-spilleren Saul Niguez. Klubben skal ha hatt speidere på tribunen da 19-åringen måtte vikariere i midtforsvaret mot sine egentlige lagkamerater i Atletico Madrid. Rayo Vallecano tapte kampen 4-2.
Rory Smith, The Times