Uke 50

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

 

Søndag 14. desember

Paris St. Germain og Inter står klare med bud på Liverpool-angriper Mario Balotelli (24) i januar. Inter-trener Roberto Mancini ønsker å gjenforenes med spissen han trente i Manchester City, for italieneren mener at han er rett mann til å få Balotellis karriere på rett kjøl igjen. PSG lurer i kulissene og er forberedt på å tilby Liverpool åtte millioner pund for mannen som kostet 16 millioner fra Milan i august.
Daily Star

Inters midtbaneslugger Fredy Guarín (28) er aktuell for Liverpool – men bare på lån. Liverpool-manager Brendan Rodgers må nemlig benytte seg av lånemarkedet om han ønsker å forsterke laget i januar. En utlånsavtale med opsjon på kjøp til sommeren nevnes som et mulig alternativ om colombianeren skifter ut Serie A med Premier League etter nyttår.
Daily Mirror

Lørdag 13. desember

Glen Johnson er muntlig blitt enig med Roma om en overgang til italienerne i januarvinduet.
Gazetta dello Sport (Italia)

Liverpool-linkede Martin Ødegaard har trent med Bayern München de siste dagene, og manager Pep Guardiola er veldig interessert i å kjøpe den norske tenåringen.
Bild (Tyskland)

Fernando Torres kan være aktuell for de røde igjen. Spissen er ikke lenger ønsket i AC Milan, hvor han er på utlån fra Chelsea, og italienerne prøver derfor å terminere kontrakten hans. José Mourinho har insistert på at Torres ikke kommer til å returnere til Chelsea, som signerte tre spisser – Diego Costa, Loïc Rémy og Didier Drogba – i sommervinduet. Rykter fra Spania hevder Brendan Rodgers er åpen for å hente Torres tilbake til Merseyside.
Daily Star

Fredag 12. desember

De skal være nær en signering av Jan Vertonghen. Tottenham-forsvareren skal ha avslått et tilbud om ny kontrakt på White Hart Lane, og det er de røde fra Merseyside skal være nærmest. Liverpool har ifølge Fichajes.net forhandlet med belgierens agent, som skal ha god tro på at overgangen gjennomføres.
Metro

Liverpool skal ha øynene på Paulo Dybala i Palermo, men italienerne priser den 21-årige spissen til bortimot 30 millioner pund for å skremme vekk potensielle kjøper. Arsenal skal også være interessert i den argentinske spilleren.
Daily Mirror

Alan Irvine står fast på at West Bromwich ikke kommer til å selge Saido Berahino i overgangsvinduet som åpner ved nyttårsskiftet. 21-åringen, som nå ikke har scoret i sine syv siste kamper, linkes til en rekke klubber, deriblant Liverpool, Arsenal og Tottenham, men både manageren og styreformannen sier spissen blir værende.
London24

West Ham-manager sier klubben krever et bud på hele 20 millioner pund dersom noen skal kjøpe midtstopper Winston Reid i januarvinduet. Liverpool, Manchester United og Arsenal har vurdert å hente 26-åringen denne sesongen.
Daily Mirror

Torsdag 11. desember

– Det er ingen mulighet for en overgang, sa agenten til Sampdoria-angriper Stefano Okaka, som er linket til blant andre Liverpool i januar. Brendan Rodgers har pekt seg ut 25-åringen, men Sampdoria ønsker å holde fast på spilleren selv om det kommer bud på rundt 10 millioner pund.
Rai Sport 1 (Italia)

Inter ser ut til å slå Liverpool, Tottenham og Manchester United i kampen om underskriften til West Bromwich-spiss Saido Berahino. Italienerne kan komme med et kjempebud på 24 millioner pund.
Daily Express

Liverpool er fortsatt ute etter Barcelona-back Martín Montoya, som også er jaktet på av Arsenal. 23-åringen vil forlate Camp Nou på grunn av lite spilletid. Spillerens agent har bekreftet at det er stor interesse fra Premier League-klubber.
Daily Express

Liverpool-linkede Martin Ødegaard, som trente sammen med de rødes førstelag i forrige uke, skal til Nederland for å trene med Ajax etter nyttår.
Voetbal International

Raheem Sterling har ennå ikke blitt enig med Liverpool om en kontraktsforlengelse. Det gjør at Real Madrid følger situasjonen veldig tett, for spanjolene har hatt 20-åringen på blokka i mange måneder. Hvis de helrøde heller ikke kvalifiserer seg til neste års Champions League, er muligheten større for at Sterling går andre veier.
Daily Express

Onsdag 10. desember

Klubben skal ha kontaktet agenten til Everton-spiller Kevin Mirallas for å høre hvilke planer spilleren har for fremtiden. De røde vil styre angrepsrekken etter gårsdagens svært skuffende Champions League-utslag. Kontrakten til Mirallas går ut sommeren 2016, men Roberto Martínez ønsker at den belgiske 27-åringen skal skrive under på en forlengelse. Hvis det ikke skjer, vil Everton heller å selge ham nå enn å gi ham vekk gratis eller for en billig penge senere.
Daily Express

Tirsdag 9. desember

Suso står fritt til å forhandle med andre klubber 1. januar, og spanjolen kan forlate Liverpool vederlagsfritt til sommeren. Milan vil hente 21-åringen når overgangsvinduet åpner ved nyttår, og Serie A-klubben er forberedt på å betale en mindre overgangssum for å lure playmakeren til San Siro.
London Evening Standard

Inter-angriper Mauro Icardi (21) vraker Liverpool, Tottenham og Atlético Madrid til fordel for Chelsea. Spissen har angivelig bestemt seg for at hans neste stopp blir engelsk fotball, og argentineren med én landskamp for tangolandet vil gjerne spille under José Mourinhos ledelse på Stamford Bridge.
Daily Express

André Ayew (24) er tilgjengelig gratis til sommeren. Marseille-stjernen har vært hyppig koblet til Liverpool de siste årene, og nå har ryktene blusset opp igjen. 24-åringen vil verken bekrefte eller avkrefte om han blir værende på den franske sørkysten, som har tiltrukket seg interesse fra Newcastle i tillegg til Liverpool.
Daily Express

Liverpool-manager Brendan Rodgers vil styrke forsvaret med Benfica-back Maxi Pereira (30) og West Ham-midtstopper Winston Reid (26). Benfica krever fire millioner pund for Pereira, mens Liverpool får konkurranse fra Arsenal og Everton om Reid. Stopperen er angivelig negativ til å tegne ny kontrakt med West Ham.
The Guardian

Mandag 8. desember

”Det vil jeg gjerne”, svarte Sunderlands manager på om han ønsket å prøve seg på Fabio Borini nok en gang når overgangsvinduet åpner i januar. ”Det er vanskelig å forklare (hvorfor han ikke signerte i sommer). Det var en lang sommer – med tingene alle kjenner til. Vi ble enige om en pris, og vi fløy til Liverpools pre-season i Amerika, men han kom ikke.”
Daily Mirror

Liverpool ser på muligheter for å erstatte Mario Balotelli med Diafra Sakho, Saido Berahino og Jackson Martinez i januar. De vet det blir vanskelig, og det kan også utsettes til sommeren.
Daily Mail

Lucas, med bare seks ligakamper denne sesongen, vurderer muligheten av å dra til Inter for å få regelmessig førstelagsfotball. Italienerne har stilt inn siktet på ankeret, og de ønsker å låne ham ut sesongen. Ryktene har også gitt Rafael Benítez blod på tann for å hente Lucas til Napoli. Liverpool ønsker imidlertid ikke utlån, kun et eventuelt salg.
talkSPORT