Uke 51

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 21. desember

Liverpool vurderer sterkt å prøve å hente Fernando Torres tilbake i januar, enten på lån eller permanent. Torres er for tiden i Milan på et toårig utlån fra Chelsea, men har ikke hatt suksess. Hvis Chelsea er villig til å la 30-åringen gå er også hans tidligere klubb Atletico Madrid interessert.
The Mail on Sunday

Rapporter i Spania hevder at Gonzalo Higuain (27) ikke trives i sin klubb Napoli og er klar for en forandring. Både Liverpool og Tottenham skal følge situasjonen nøye.
Daily Star Sunday

Lørdag 20. desember

Agenten til Stephan El Shaarawy, Manuel El Shaarawy, insisterer at det kun vil være et "sensasjonelt" tilbud som vil få hans klient til å forlate Milan i januar. Arsenal og Milan har vært nevnt i forbindelse med El Shaarawy, men "han er sentral i fremtiden til Milan og forholdet med trener og klubb er utmerket."
Express

Representanter for Lucas skal ha innledet samtaler med Inter om en mulig låneavtale i januar. Roberto Mancini ønsker å styrke stallen og Lucas er høyt oppe på hans ønskeliste.
Tuttosport

Manager Paul Lambert sier at han ikke vil bli fristet av et stort bud for midtbaneankeret Fabian Delph i januar, til tross for at kontrakten til 25-åringen løper ut etter denne sommeren. Klubben håper i stedet å få Delph og midtstopper Ron Vlaar til å skrive nye kontrakter med Aston Villa.
Daily Mirror

Fredag 19. desember

Sampdoria-eier Massimo Ferrero åpner døren for Mario Balotelli, og vil forsøke å hente Liverpool-spissen tilbake til Serie A. Inter viser også interesse, så Sampdoria vil få hard kamp om Super-Mario.
Express

Den 19 år gamle venstrebacken Matt Targett har vendt ryggen til klubber som Arsenal, Chelsea og Liverpool, og signert en ny kontrakt med Southampton. Den nye kontrakten gjelder frem til sommeren 2019.
Express

Rolando Aarons har takket nei til en ny seksårskontrakt med Newcastle verdt £6,000 i uken. Liverpool, Arsenal og Manchester City viser interesse for den engelske U20-landslagsspilleren som kom til Newcastle fra Bristol City for to år siden.
Sunderland Echo

Glen Johnsons agent har fløyet til Italia for å holde samtaler med representanter for Roma, i forkant av en potensiell overgang til Serie A-klubben.
Tutto Mercato

Liverpool har kastet seg inn i kampen med Arsenal og Tottenham om Celtic-forsvareren Virgil van Dijk (23).
Express

Liverpool er klare til å by 50M for Real Madrids franske spiss Karim Benzema.
Express

Porto-spissen Jackson Martinez tiltrekker seg interesse fra Liverpool, som håper å sikre seg 28-åringen.
Metro

Manchester City vil ta opp konkurransen med Bayern München og Real Madrid om Liverpools Raheem Sterling.
Manchester Evening News

Liverpool nærmer seg overganger for den argentinske duoen Sergio Romero og Paulo Dybala. Samtalene skal være i gang når det gjelder begge spillerne. Sampdoria-keeper Romero ser ut til å bli førstemann inn Shankly Gates. Rapporter fra Italia sier at partene har kommet langt i forhandlingene. Liverpool har også tatt kontakt med Palermo om Dybala, som også er et transfermål for Arsenal, og som verdsatt til rundt £31M. Liverpool håper å ha begge overgangene linet opp når transfervinduet åpner i januar.
Metro

Fabien Delph sin kontrakt med Aston Villa går ut til sommeren, og Liverpool ønsker seg 25-åringen som erstatning for Steven Gerrard som til sommeren fyller 35. Delph ble kåret til årets spiller i Villa forrige sesong, og har fått sin debut på landslaget.
Mirror

Torsdag 18.desember

Liverpool vil fullføre en £3M-overgang for den 29 år gamle Malaga-keeperen Guillermo Ochoa i januar.
Express

Xherdan Shaqiri kan forlate Bayern München for bare £10M i januar-vinduet, og er ønsket av Manchester United, Liverpool og Arsenal.
Blick

Liverpool har tilbudt den 15 år gamle italieneren Gianluca Scamacca en årslønn på £135,000 for å lokke tenåringen bort fra Roma. Spissen regnes som et av de største talentene i Europa. Roma ønsker å beholde Scamacca, men kan ikke matche lønnen som klubber som Liverpool, Southampton og PSV Eindhoven er villige til å gi angriperen.
London Evening Standard

Onsdag 17.desember

Fiorentina håper å hente Fabio Borini til Serie A i januar.
Talksport

Liverpool ønsker å erstatte Brendan Rodgers med Napolis Rafael Benitez.
Express

Tirsdag 16.desember

Guillermo Ochoa, som markerte seg for Mexico i VM, skal være tilgjengelig for £3 millioner i januar. Liverpool skal være klar til å betale summen, for spilleren som kom gratis til Malaga i sommer.

Express

Flere klubber, inkludert Liverpool, jakter Tottenhams Christian Eriksen. Paris Saint-Germain, AC Milan og Borussia Dortmund står også klare til å by på 22-åringen. Det snakkes om en overgangssum på rundt £32M.
BT

Andre Ayew er blitt enig med Marseille om en kontraktsforlengelse, og ender dermed alle spekulasjoner om at han er på vei til Liverpool eller Arsenal. - Det er sant at jeg er blitt enig med Marseille om en ny ettårskontrakt, sier Ayew.
L'Equipe 

Alexander Lacazette, som har gjort 11 mål på sine 13 siste kamper for Lyon, kan være et spissalternativ for Liverpool, med Fabio Borini på vei ut. Den franske landslagsspilleren har en prislapp på rundt £15M. Liverpool vil forsøke å selge Borini til Sunderland for £14M for å finansiere overgangen.
Mirror

Atletico Madrid er klare til å ta opp kampen med Liverpool om signaturen til Fernando Torres. Chelsea-spissen er for tiden utlånt til AC Milan for to år, men den italienske klubben ønsker å kvitte seg med spanjolen i januar. 30-åringen har gjort bare ett mål på ti kamper i Italia. Atletico Madrid ønsker å hente hjem Torres, men bare om de får ham gratis.
Daily Star

Bayern München viser interesse for Raheem Sterling, og vil prøve å sikre seg Liverpool-vingen dersom de ikke klarer å få fatt i Borussia Dortmunds Marco Reus. Bayern-manager Pep Guardiola har instruert sin bror Pere Guardiola om å starte samtaler med Sterlings representanter.
Bild

Mandag 15.desember

Liverpool planlegger å kjøpe Norwich-keeper John Ruddy i januar. Crystal Palace er også interesserte i 28-åringen. Norwich kan komme til å akseptere et bud på £8M.
Daily Star

Ajax-manager Frank de Boer vil vurdere managerjobben i Liverpool dersom Anfield-klubben kontakter ham om Brendan Rodgers får sparken.
International Business Times

Real Madrid tror de skal vinne drakampen med Arsenal, Liverpool og Manchester United om Lucas Silva. Den 21 år gamle Cruzeiro-spilleren blir fulgt tett av Premier League-gigantene.
Daily Star

Gremio ønsker å hente Liverpools midtbanespiller Lucas Leiva hjem til Brasil. Lucas har imidlertid gjort det klart at han ønsker å bli på Anfield dersom det er en rimelig sjanse for at han får spilletid.
MailOnline