Uke 8

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 23. februar

Everton-manager vil forsøke å hente Joe Allen til den andre siden av Stanley Park. 23-åringen har ikke klart å tilrive seg en fast plass på Liverpool, og har bare startet syv kamper denne sesongen. Allen fikk sin Swansea-debut som tenåring av nettopp Martinez.
Sunday Mirror

Lørdag 22. februar

Liverpool har startet forhandlinger med Victor Valdes. Keeperens kontrakt med Barcelona utløper etter sesongen, og kan derfor forlate klubben vederlagsfritt. Brendan Rodgers har jobbet med en plan om å signere Valdes i mer enn et år.
Sport

Manchester City vurderer en overgang for Martin Skrtel, men vil bare gå videre med interessen dersom Liverpool ikke klarer å ta en Champions League-plass.
Daily Mail

Fredag 21. februar

Liverpool følger utviklingen til FC Twentes kantspiller Quincy Promes. 22-åringen har hevet spillet sitt denne sesongen, og står med ti mål og seks assist i Eredivisie.
- Brendan har noen spillere i tankene. Han ønsker å hente inn flere kantspillere av kvalitet. Han har hatt speidere til å se Promes, og han har vist tidligere at han ikke er redd for å gi unge spillere en mulighet dersom de er gode nok, uttaler en såkalt Liverpool-insider.
Footballldirectnews.com

Brendan Rodgers kan være villig til å la Jordon Ibe gå på utlån til Birmingham i Championship. 18-åringen har fått lite spilletid og både spiller og manager tror nye omgivelser vil være positivt for ham.
Daily Mirror

Torsdag 20. februar

Fabio Borini var på lån i Swansea da Brendan Rodgers var manager der i 2011, og nå er den walisiske Premier League-klubben interessert i å hente angriperen tilbake.
- Vi er ikke sikre på om Liverpool har planer om å beholde ham, men Borini er en spiller klubben er interessert i. Han har gjort det bra i Sunderland. Jeg tror mange klubber er interessert nå, så det er en mulighet for at han blir tilgjengelig, men det kommer ikke til å bli lett, sier en såkalt Swansea-insider.
Footballdirectnews.com

Juventus og Liverpool vil til sommeren kjempe om Jeremy Menez. Kantspillerens nåværende avtale med Paris St. Germain utløper 30. juni, og det forventes at Ligue 1-klubben ikke kommer til å tilby ham ny kontrakt.
Footballdirectnews.com.

Liverpool er en av flere Premier League- og Championship-klubber som følger Plymouths 17-årige venstreback Ben Purrington.
Sky Sports

Liverpool er satt i forbindelse med en mulig overgang for Groningens kantspiller Richairo Zivkovic, men må regne med å få hard konkurranse fra Ajax om 17-åringen.
LFC Online

Onsdag 19. februar

Den høyreiste og hurtige midtstopperen Tiago Ilori er inne på førstelaget til Granada etter å ha blitt lånt ut fra Liverpool ut denne sesongen. Sist helg i La Liga fikk 20-åringen notert seg for en assist gjennom en langpasning i forkant av seiersmålet mot Real Betis. Granada skal allerede ha gitt signaler om at man gjerne vil beholde Ilori, enten gjennom en låneavtale også til neste sesong eller en permanent avtale.
Daily Express
 
Liverpools U21-spiller Yalany Baio følges av en rekke klubber i England, men det skal også være interesse fra Nederland og Frankrike. 19-åringen, som står uten kontrakt med Liverpool etter sesongen, kan bli sendt ut på lån.
- Yalany er en talentfull spiller, og han har en tilstedeværelse som vil ønskes velkommen i enhver garderobe. Han har for tiden kontrakt med Liverpool, men vil trolig reise snart eller til sommeren.  Hvis så er tilfelle, vil vi se etter den rette klubben for ham hvor hans spillestil som hardttaklende defensiv midtbanespiller vil komme best til sin rett, uttaler Lee Payne i Full Contact.
Sky Sports

Liverpool øyner et mulig sommerkjøp av Udinese-spissen Luis Muriel. Liverpools speidere skal ha sett colombianeren i aksjon ved to anledninger, og Brendan Rodgers skal ha blitt imponert av spilleren
The Express

Liverpool skal ha kommet med et tilbud til Arsenal-forsvarer Bacary Sagna. Den 31-årige høyrebackens kontrakt med Arsenal utløper etter sesongen. Det rapporteres at Arsenal har tilbudt Sagna en kontraktsforlengelse, men franskmannen skal ha fortalt sine lagkamerater at han kommer til å forlate London-klubben.
Sky Italia

Aly Cissokho kommer trolig ikke til å bli Liverpool-spiller på permanent basis. Brendan Rodgers skal ikke være overbevist om at franskmannen er den rette til å fylle venstrebackplassen. Atlético Madrid skal imidlertid være interessert i 26-åringen
TalkSport

Den 24-årige midtbanespilleren Dani Parejo har spilt seg inn på midtbanen til Valencia, og endelig begynt å få ut det potensialet han hadde som tidligere ung spiller i Real Madrid. Den tidligere spanske U21-spilleren kan spille både i en offensiv og defensiv rolle på midtbanen, og Brendan Rodgers sies å følge spilleren nøye.
Daily Express

Tirsdag 18. februar

Brendan Rodgers har store planer for det neste overgangsvinduet. Liverpool-manageren er ivrig etter å finne en ung, engelsk midtstopper. En venstreback, en keeper, en ving og en spiss er også på ønskelisten, i tillegg til en midtbanespiller.
Daily Mail

Liverpool følger Nottingham Forests forsvarer Jamaal Lascelles. Liverpool-speider Neil Richardson så spilleren i aksjon da Nottingham Forest tapte 1-3 mot Sheffield United på søndag. Også Everton, Tottenham, Arsenal og Newcastle skal være interessert i 20-åringen.
Daily Mail

Liverpool øyner Sheffield United-forsvarer Harry Maguire. Liverpool-speider Neil Richardson var til stede på Bramall Lane på søndag og så Yorkshire-klubben beseire Nottingham Forest 3-1 i FA-cupen. Maguire har også blitt sett av Chelsea, Manchester United og Southampton denne sesongen.
Daily Mail

Liverpool og Everton jakter spissen Luciano Vietto fra Racing Club. Argentinerens agent, Jorde Cysterspiller, har bekreftet kontakt med de røde. Real Madrid er den foreløpig siste klubben med en forespørsel på Vietto.
Daily Mail

Den 18-årige Lazio-spilleren Keita Balde Diao tiltrekker seg interesse fra Premier League. Ifølge kilder i Roma følger Arsenal, Manchester United og Liverpool den tidligere Barcelona-junioren.
Tribalfootball.com

Swanseas venstreback Ben Davies tiltrekker seg interesse fra noen av Europas største klubber selv om han signerte en ny fireårskontrakt før jul. Den 20-årige waliseren har blitt fulgt av Manchester City, Liverpool, og Atlético Madrid de seneste månedene.
Daily Mail

Arsenal og Liverpool er interessert i Mathieu Valbuena. Den 29-årige midtbanespiller har fått beskjed av sin arbeidsgiver Marseille at han lan forlate klubben.
Metro.co.uk

Liverpool er en av minst fem Premier League-klubber som følger den 19-årige Sporting Lisboa-spissen Carlos Mane.
A Bola

Mandag 17. februar

Hannover-keeper Ron-Robert Zieler kan komme til spille i Premier League fra neste sesong. Det antas at Liverpool leder kampen om 25-åringen. Brendan Rodgers ønsker konkurranse for Simon Mignolet.
Kicker

Liverpool kommer til å kjempe med Everton om signaturen til Levante-keeper Keylor Navas. Den spanske klubben kan være klar til å selge den 27-årige costaricaneren etter VM i brasil. Navas, verdsatt til £8M, er også ønsket av Sevilla og Atlético Madrid.
The Mirror

Liverpool ligger foran i køen om signaturen til Manchester Citys høyreback Micah Richards. De røde vil få konkurranse fra Galatasaray.
Bwin Betting

Sebastian Giovinco er tilbake på Liverpools radar. 27-åringen ble tatt opp på førstelaget til Juventus i 2006, men ujevn form førte til at han ble sendt på to låneopphold. Kantspilleren har også slitt med skadeproblemer, men returnerte mot Chievo på søndag. Hans retur ble møtt med pipekonsert fra Juve-fansen. Juventus-sjef Antonio Conte forsvarte Giovinco, men det forventes nå at spillerens fremtid i klubben er over. Liverpool skal ha forsterket sin interesse.
Footballdirectnews.com

Liverpool blir satt i forbindelse med en sommerovergang for Valencias midtbanespiller Daniel Parejo.
Superdeporte