Ulike stilarter møtes

To ulike spillestiler møtes når Liverpool og West Ham barker sammen i London søndag. West Ham-manager Sam Allardyce sverger til langballer.

West Ham var tidligere kjent for en ballbesittende spillestil, men under Sam Allardyce har det blitt langballtaktikk. Klubbens egne supportere er ikke fornøyd og buet laget av banen i hjemmeseieren mot Hull. «The Hammers» ligger trygt plassert på 11.plass etter seks seirer på de seneste ni kampene. På hjemmebane har West Ham vunnet fire av de seneste fem kampene. Tapet kom mot Manchester United.

- Jeg har stor beundring for Sam, uttaler Brendan Rodgers ifølge Liverpool Echo.

- Det er ganske klart hvordan jeg har jobbet opp gjennom karrieren og hvordan jeg ønsker at laget mitt spiller. Det er kanskje helt det motsatte av Sam, men jeg har stor respekt for hans profesjonalitet.

- Jeg synes han har fått urettferdig kritikk i West Ham. Før du ansetter Sam Allardyce, vet du hva du vil få. Han er en meget erfaren manager som har nytt suksess i Premier League og bruker en spillestil som folk enten liker eller misliker.

- Man kan ikke argumentere i mot at han er effektiv og vinner kamper. Det er en annen måte å arbeide på, men han er veldig metodisk og detaljert i sitt arbeid. Han får inn spillere som kan spille på den måten, og han er ute etter å gjøre det vanskelige for motstanderen.

- Våre ideer er forskjellige, men det betyr ikke at jeg ikke respekterer ham. Det at det finnes ulike spillestiler er en del av fotballens natur i denne ligaen.

- Når du spiller mot dem, så må du håndtere det. Vi klarte det bra da vi beseiret West Ham på Anfield tidligere i sesongen. Vi reiser til Upton Park for å dominere banespillet.