Unge røde i aksjon

Emre Can spilte 90 minutter da Tyskland vant, Ward slapp inn to. Sheyi Ojo spilte hele kampen da England U18 slo Nederland - igjen, og Ibe startet i U20 sin storseier.

Tyskland vant i kveld sin gruppe i kvalifiseringen til U21 EM, da de slo Irland 2-0 på Erdgas Sportpark. Philipp og Jonas Hofman scoret målene for tyskerne - og Emre Can spilte hele kampen for hjemmelaget med nummer 11 på ryggen.

Danny Ward voktet buret da Wales spilte 2-2 borte mot Finland. Jordan Williams var med i troppen for første gang, og så hele kampen fra benken. Wales er nå på fjerdeplass i gruppe én i U21 EM-kvalifiseringen, hele 24 poeng bak England etter ni kamper.

England U18 møtte Nederland for andre gang denne uka, og med både Jordan Rossiter og Sheyi Ojo var det kun sistnevnte som fikk  spilletid i kveld. Ojo markerte seg med et godt skudd like før pause. De unge engelskmennene vant kampen 3-1 på JD Stadium i Bury, etter scoringer av Callum Connolly (2) fra Everton og Dominc Solanke fra Chelsea.

18 år gamle Jordon Ibe spilte sin første kamp for England U20, og startet da engelskmennene knuste Romania. Spilleren er utlånt til Derby denne sesongen, men var ikke av spillerne som scoret i 6-0 seieren. Lloyd Jones kom inn og spilte de siste 11 minuttene.