Upåvirket av Valdes-link

Simon Mignolet vil fortsette å jobbe hardt for å forbedre formen. Sisteskansen bruker ikke energi på at Liverpool er satt i forbindelse med en overgang for tidligere Barcelona-keeper Victor Valdes.

Victor Valdes blir stadig linket til en overgang til Liverpool. 32-åringen er for tiden på vei tilbake etter en kneskade. Liverpool skal være ivrig etter å sluttføre en avtale når spilleren er friskmeldt, og det kan bli så tidlig som i neste måned.

- Hvis jeg skulle se på alle spillerne som blir linket til Liverpool, så ville det være et nytt lag på banen! Det ville være elleve nye spillere hver uke, uttaler Simon Mignolet til Liverpool Echo.

- Hvis du spiller for en stor klubb, må du akseptere at det er på denne måten, men jeg legger ikke noe i det. Jeg er her for å spille spillet mitt og gjøre mitt beste hver uke. Jeg kan bare jobbe hardt på trening, være positiv og sørge for at jeg spiller bra.

- Det eneste presset er hva du gjør det til selv. Hva er press? Press er det som for tiden skjer i Irak, der er det krig. Det er press.

- Vi er fotballspillere, og vi er her for å gjøre vårt beste. Jeg kan bare gjøre mitt beste, jobbe hardt på trening, være positiv og ha troen på meg selv. Det er det eneste jeg kan gjøre.

Mignolets spill har blitt kritisert. 26-åringen har holdt buret rent i bare én kamp denne sesongen, men belgieren sier at hele laget jobber med å tette igjen bakover.

- Vi er ikke fornøyd med noen av målene vi har sluppet inn nylig. Vi jobber imidlertid med det. Vi ønsker å gjøre det bedre, og det viste vi mot Everton.

- Vi jobbet med det i løpet av uken, og jeg synes vi fikk vist det. Alle var organiserte og snakket mye med hverandre. Alle var høylytte på banen og viste autoritet slik det ble bedt om. Fra det perspektivet var det mye positivt å ta med seg.

- Som keeper er du hele tiden svært avhengig av hele laget. Hvis du slipper inn ett eller to mål, så kan du alltid si at du kunne gjøre det ene eller andre bedre i det øyeblikket.

- Vi analyserer hvert eneste mål vi slipper inn og forsøker å gjøre det bedre neste gang. Mot West Ham og Middlesbrough forsøkte jeg å komme mer ut på innlegg. Jeg synes at jeg gjorde det meget bra. Det er alltid noe som kan forbedres.

- Jeg er bare 26 år gammel. For en keeper er det fortsatt meget ungt. Jeg lærer hver dag. Hovedsaken er at du lærer av det du kunne ha gjort bedre tidligere. Jeg er alltid en positiv person. Jeg ser alltid til fremtiden og neste kamp. Jeg dveler ikke videre og lar det komme i veien, men jeg er alltid åpen dersom noen synes at de kan hjelpe meg ved å si det ene eller det andre.

Liverpool reiser til Sveits ved lunsjtider i morgen (tirsdag) for Champions League-møtet med Basel på onsdag

- Det blir en ny stor kamp å se frem til. Vi er skuffet over bare å ha tatt ett poeng mot Everton. Jeg følte at vi fortjente alle tre, og buret rent. På onsdag håper vi å ta vår andre seier i Champions League fordi det vil gi oss en god mulighet og bra forutsetninger for resten av gruppespillet.