Utelukker ikke ytterligere utvidelser

Ian Ayre utelukker ikke ytterligere utvidelser av Anfield en gang i fremtiden, men mener at en kapasitet like i underkant av 60,000 er riktig for Liverpool FC for øyeblikket.

- Man skal aldri si aldri, men det er vanskelig å svare på om Anfield vil bli ytterligere utvidet i fremtiden, sier Ayre til Telegraph.

- Våre eiere har mye erfaring med å renovere stadioanlegg, da de gjorde noe lignende med Fenway Park. Vi er alltid ute etter å forbedre stadionfasilitetene, og du vet ikke hvordan ting utvikler seg over tid.

- Vi mener at den kapasiteten vi sikter mot nå er passende for Liverpool, men det kan endre seg. Det handler om hva utbyggingen vil koste i forhold til hva man får igjen for investeringen. Dersom du bruker £40M på en tribune, og får 5,000 nye seter, vil det ta lang tid å tjene inn utlegget, så du må finne en løsning eller andre måter å få igjen pengene raskere på.

- Et stadion med en kapasitet på like i underkant av 60,000 føles riktig når det gjelder kostnader, og som vi mener vil være bærekraftig, og som vi kan bygge vår forretningsdrift på. Vi føler vi har landet på den riktige kapasiteten.

- Vi føler vi er på riktig spor nå, og vi føler at fasilitetene vi legger opp til, både når det gjelder kvalitet og antall, er riktige på dette tidspunkt og i årene som kommer.