Uvanlig folksomt på Melwood

Liverpool vil ha 11 spillere ute på landskampsoppdrag den kommende uka, men likevel er det flere enn vanlig som vil være hjemme på Merseyside og trene på Melwood.

Daniel Sturridge, Joe Allen og Emre Can var uaktuelle med skader, men kan bli klare til spill når den internasjonale pausen er over. Brendan Rodgers har sagt at han forventer at Sturridge vil være klar til kampen mot Queens Park Rangers 19.oktober. Joe Allen forventes også å være tilbake i full trening med det første, mens Emre Can også skal begynne å nærme seg etter sitt kraftige overtråkk under forrige periode med landskamper.

Mamadou Sakho, Suso og Jon Flanagan vil være på Melwood for behandling, hvor Sakho kan bli klar om 2-3 uker mens de to andre er ute over lenger tid.

Spillere som ikke er blitt kalt opp er Mario Balotelli og Fabio Borini for Italia, Jose Enrique for Spania, Lucas for Brasil og Kolo Touré for Elfenbenskysten. Glen Johnson ble ikke vurdert i god nok kampform for England, i tillegg har Steven Gerrard gitt seg med landslagsspill.

De som er på reise er:

Rickie Lambert, Jordan Henderson, Adam Lallana og Raheem Sterling for England. De møter lille San Marino på Wembley førstkommende torsdag, og spiller så mot Estland tre dager senere.

Simon Mignolet er med i troppen til Belgia foran kamper hjemme mot Andorra på fredag 10.10 og borte mot Bosnia mandag 13.10. Med hodesmellen som Thibaut Courtois fikk for Chelsea i helgen kan det bli spilletid for Liverpools keeper.

Martin Skrtel skal sammen med Slovakia ha tøffe kamper som vertskap for Spania på torsdag og så en bortekamp i Hviterussland på søndag.

Lazar Markovic med i troppen til Serbia borte mot Armenia og hjemme mot Albania. Vingen er en av de siste som vil være tilbake på Merseyside da kampene spilles lørdag og tirsdag.

Dejan Lovren og Kroatia er med i EM-gruppen til Norge, som de for øvrig ikke møter før til mars neste år. I denne runden spiller de mot Bulgaria borte på fredag og så hjemme mot Aserbajdsjan på mandag.

Philippe Coutinho får en lang reise med Brasil, som møter Argentina til treningskamp i Beijing på lørdag og så reiser videre til Singapore for spill mot Japan tre dager senere.

Liverpools unge backpar Alberto Moreno og Javier Manquillo er med Spania U21 for å spille først borte og så hjemme mot Serbia, på fredag og tirsdag.

Med hjelp fra Liverpool Echo.