UYL: Basel U19 - Liverpool U19 3-2

Bittert tap for Liverpool U19. Dominerte stort i 1.omgang, men lå under 0-1 til pause. Jerome Sinclair snudde for Liverpool med to scoringer, men Basel sikret seieren med to sene nettkjenninger.

Basel:
Zimmermann, Mumenthaler (Mbarga 76), Fischer, Ad. Ajeti, Weber, Huser, Pickel, Serkan Korkmaz (Manzambi 57), Cani (Hunziker 80), Itten, Al. Ajeti.
Reserver: Thürkauf, Cümart, Roth, Ibderdamaj, Manzambi, Mbarga. Hunziker.

Liverpool:
Fulton, Maguire, Hart, Cleary, Brewitt, Rossiter (Chirivella 82), Ojo (Wilson 61), Brannagan, Sinclair, O'Hanlon (Phillips 64), Kent.
Reserver: Phillips, Firth, Wilson, Canos, Chirivella, Marsh, Whelan.

Dommer: Nikola Dabanovic (MNE)

1.omgang:

1.min. Corner til Basel, som Cani tar.

2.min: Itten med avslutning utenfor.

3.min: Ojo bommer på mål.

3.min: God mulighet for Liverpool.

9.min. Pickel feller Kent. Frispark for Liverpool.

9.min: Corner for Liverpool, som O'Hanlon tar.

13.min: God sjanse for Liverpool.

14.min: God sjanse til Basel, når Al Aljetis skudd blir blokkert.

14.min: 1-0 Itten gir Basel ledelsen mot spillets gang. Slapp markering av gjestene på en corner fra Cani, og Itten setter ballen i mål fra kloss hold.

18.min: Itten feller O'Hanlon.

19.min: Kent lager frispark når han feller Fischer.

19.min: Kent får frispark når han felles av Cani.

21.min: Ojo lager frispark i en situasjon med Serkan Korkmaz.

24.min: Maguire avblåses for offside.

25.min: Ojo med en avslutning som Zimmermann redder. Stor sjanse for Liverpool.

28.min: Al Aljeti feller O'Hanlon.

29.min: Rossiter skaffer Liverpool frispark i en situasjon med Mumenthaler.

29.min: Al Aljeti bommer med sin avslutning.

30.min: Mumenthaler feller Ojo.

31.min: God sjanse for Liverpool når Zimmermann redder et forsøk fra Sinclair.

31.min: Kent lager frispark i en duell med Serkan Korkmaz.

33.min: Serkan Korkmaz får et nytt frispark. Denne gang er Brannagan synderen.

34.min: Kent forsøker seg med en avslutning. Zimmermann med en ny redning. Nok en god sjanse til Liverpool. Corner for Liverpool.

35.min. Brewitt header i stolpen. Ny corner for gjestene.

36.min: Kent avblåses for angrep på keeper.

37.min. Rossiter får frispark etter å ha blitt tatt av Serkan Korkmaz.

38.min: Pickel med en avslutning. Fulton redder. Corner til vertene.

39.min: Cani slår corneren.

40.min. Corner til Liverpool, som O'Hanlon tar.

45.min: Fulton redder en avslutning fra Al Aljeti.

Liverpool U19 var uheldige som fikk et tidlig mål i mot seg i 28 varmegrader i Basel. Vingene Kent og Ojo har skapt masse trøbbel for vertene, mens Rossiter har dominert midtbanen i en omgang som Liverpool har dominert. Zimmermann gjorde en god redning da O'Hanlon spilte Ojo gjennom, og Tom Brewitt hadde en heading på innsiden av stolpen, som Sinclair ikke klarte å ta vare på returen på. I den andre kampen i gruppen leder Real Madrid 1-0 borte mot Ludogorets.

2.omgang:

47.min: Basel får corner, som Cani tar.

48.min: Brannagan får frispark etter en forseelse av Cani.

50.min: Maguire får frispark. Også denne gang er Cani synderen.

50.min: Ojo avslutter på mål. Keeper Zimmermann redder.

51.min: Kent får frispark etter en forseelse av Pickel.

52.min: Ojo får frispark etter å ha bli tatt av Fischer.

53.min: Rossiter pådrar seg frispark i en situasjon med Al Ajeti.

53.min: Kent og Ojo har byttet kanter.

54.min: Ojo avblåses for offside.

55.min: Rossiter lager nytt frispark, også denne gang går det utover Al Ajeti. Rossiter tildeles gult kort av dommeren.

56.min: Frisparket fra Fischer blokkeres.

57.min: Manzambi inn for Serkan Korkmaz.

61.min: Cani mislykkes med et skuddforsøk.

61.min: Wilson inn for Ojo.

62.min: Brannagan med avslutning på mål. Zimmermann redder.

63.min: Hart får frispark i mot i en situasjon med Huser.

64.min: God sjanse for Basel, men innbytter Manzambi treffer ikke mål.

64.min: Phillips inn for O'Hanlon.

65.min: Phillips lager frispark umiddelbart.

66.min: Weber får gult kort for en forseelse på Wilson.

67.min 1-1 SINCLAIR: Sinclair header i mål etter innlegg fra Wilson.

68.min: Brannagan stopper Pickel ureglementert og får frispark i mot.

69.min: Cleary lager frispark i en situasjon med Al Ajeti.

69.min: Pickel skyter, men treffer ikke mål.

71.min: God sjanse til Liverpool, men Kents forsøk treffer ikke innenfor treverket.

71.min: Corner til Basel, som Cani tar.

72.min 1-2 SINCLAIR: Liverpool kontrer. Ryan Kent spiller igjennom Jerome Sinclair. Spissen avslutter fint.

74.min: Al Ajetis skudd blir blokkert.

76.min: Mbarga inn for Mumenthaler

77.min:  Huser begår en forseelse. Sinclair får frispark.

78.min: God mulighet for Basel.

79.min: Phillips lager frispark.

80.min: Hunziker for Cani.

80.min: Wilson får gult kort for en forseelse på Pickel.

82.min: Chirivella for Rossiter.

84.min: God sjanse til Liverpool når Kents avslutning ikke treffer mål.

84.min: Sinclair lager frispark i en situasjon med Huser.

84.min: Hart får frispark på en forseelse av Itten.

85.min: Hart pådrar seg frispark.

87.min 2-2 AL. AJETI: Al Ajeti header i mål på frispark fra Fischer ute på høyre.

88.min: Maguire får frispark. Pickel er synderen.

90.min 2-3 ITTEN: Itten kommer igjennom og setter ballen forbi Fulton.

90+1.min: God sjanse til Basel. Pickel treffer ikke mål.

90+3.min: Al Ajeti får et skudd blokkert.

90+4.min: Corner til Basel, som Pickel tar.

90.+5.min: Fulton redder avslutning fra Huser.

Sluttrapport: Bittert tap for Liverpool U19 mot Basel U19. Neil Critchleys mannskap dominerte i 1.omgang, men lå likevel under 0-1 til pause. Jerome Sinclair snudde til 2-1 med to scoringer etter sidebyttet. Ryan Kent hadde ytterligere to gode sjanser til nettkjenning. To sene scoringer gjør imidlertid at alle poengene blir igjen i Sveits. De to siste baklengsmålene kom etter at Jordan Rossiter ble byttet ut. I den andre kampen i gruppen vant Real Madrid 3-0 borte mot Ludogorets. Real Madrid står med seks poeng etter to kamper, mens Basel og Liverpool har tre hver. Ludogorets ligger sist med 0 poeng.