Varsler flere spillerkjøp

Ifølge Liverpool Echo bekrefter Liverpools administrerende direktør Ian Ayre at de £75M fra salget av Luis Suarez vil bli gjort tilgjengelig for å styrke spillerstallen.

Liverpool har allerede brukt nesten £40M på å signere Rickie Lambert, Adam Lallana og Emre Can. De røde står klare til å doble utlegget med kjøp av Benficas kantspiller Lazar Markovic, Southamptons midtstopper Dejan Lovren og Belgias VM-stjerne Divock Origi. Markovic forventes å gjennomføre legetesten i løpet av kort tid for så å sluttføre en overgang.

Ian Ayre bekrefter at det vil bli flere spillerkjøp i sommer.
- Det handler om å bygge og ha fremgang. Vi tar sikte på å fortsette med det gjennom hele sommeren, uttaler Ian Ayre til Liverpool Echo.

- Vi har solgt Luis, men vi har også hatt hektiske uker med spillere som har kommet inn.

Liverpool håper å få Markovic klar i løpet av de kommende dagene. Rodgers er svært interessert i Dejan Lovren, men Southampton-manager Ronald Koeman ønsker en høyere pris for spilleren. En avtale for Origi kan bli sluttført kommende uke. 19-åringen vil sannsynligvis bli lånt tilbake til Lille.

Rodgers er interessert i Wilfried Bony, men følger også situasjonen til Loic Remy. Begge spillerne har kontrakter med utkjøpsklausul.

Ettersom forhandlingene om Alberto Moreno har stoppet opp, har Liverpool begynt å se på andre venstrebackalternativer. Ben Davies i Swansea er blant dem som blir vurdert.

Ajax Showtime har tidligere opplyst at Ajax har krav på 6,5% av overgangssummen på £75M Liverpool får for Luis Suarez. Sunday Mirror hevder at beløpet Liverpool må betale Ajax er kun £2M. De røde fikk nedfelt et tak i overgangsavtalen med Ajax på £2M ved et videresalg.