Viktige kamper venter

Bare seier er godt nok i Liverpools to kommende kamper, mot Crystal Palace på Selhurst Park i Premier League, og mot Ludogorets i Sofia i Champions League. Det er Jose Enrique fullt klar over.

- Det som har skjedd på banen denne sesongen har vært ganske frustrerende for fansen, etter det som skjedde forrige sesong, reflekterer spanjolen i et intervju med Liverpoolfc.com.

- Det har vært frustrerende for oss spillerne også, for vi forventet mer denne sesongen. Så langt har ikke ting gått vår vei, men stemningen i garderoben er fortsatt god.

- Vi må vinne i Champions League nå. Det finnes ingen unnskyldninger for ikke å gjøre det. Vi må vinne for å henge med i turneringen.

- Fokuset er imidlertid på Premier League, for det er den viktigste konkurransen vi er med i. Men både vi og fansen har ventet så lenge på å få delta i Champions League. Dette er første gang jeg har spilt i turneringen, så jeg er glad for det. Men jeg var skuffet over at jeg ikke kunne spille mot Real Madrid.

- Forhåpentligvis får vi spille i Champions League også neste sesong, for det er den beste turneringen en fotballspiller kan delta i.

Jose Enrique har ikke spilt for Liverpool siden den dramatiske 3-2 seieren over Queens Park Rangers i midten av oktober, på grunn av problemer med et kne. Nå føler imidlertid venstrebacken seg frisk og rask igjen.

- Vi ønsket ikke å ta noen sjanser på grunn av skaden min forrige sesong. Men nå er smertene borte, og jeg har trent med laget igjen. Jeg føler meg i fin form.

- Du er aldri forberedt på denne type skader. Som fotballspiller ønsker du bare å spille. Det var psykisk vanskelig for meg. Men nå tilhører det fortiden, og en slik skade får deg til å verdsette det å spille fotball enda høyere.

- Jeg er glad for å være tilbake igjen. Vi har så mange kamper som skal spilles, og deltar i så mange ulike turneringer, så alle vil få spilletid og muligheter. Når jeg får sjansen, må jeg ta vare på den.