Vil avslutte karrieren i Spania

Pepe Reina ønsker å avslutte karrieren i Spania, men han ser på det som vanskelig slik situasjonen er nå. Har ikke hatt samtaler med Rodgers.

Tidligere førstemålvakt Pepe Reina er for tiden i USA sammen med resten av Liverpool-troppen, etter å ha returnert fra utlånet i Napoli forrige sesong. Den italienske klubben er fortsatt motvillig til å betale utkjøpsklausulen på €5 millioner.

 

- Jeg har en kontrakt jeg må respektere med Liverpool. Jeg trener bra, og går godt overens med mine lagkamerater. Jeg er her for å bli. Jeg har ikke snakket med Brendan Rodgers. Jeg har vært her i fire dager, og tenker bare på å trene for å komme meg tilbake i form, sier han til radiostasjonen Cadena Ser.

 

Han ønsker å avslutte karrieren i Spania.

 

- For øyeblikket har alle de store klubbene i Spania oppdekning i min rolle, så jeg ser på det som vanskelig med en retur til Spania, men det er normalt at du med årene ønsker å dra tilbake dit du kom fra, så vi får se.

 

- Da Rafa Benítez kjøpte meg til Liverpool i 2005 aksepterte jeg, og sa at jeg ville dra tilbake til Spania senere. Han svarte «vi får se». Det er utrolig at jeg ti år senere fremdeles er borte fra Spania, og at det var han som hentet meg til Napoli i fjor.

 

Reina har kontrakt med Liverpool ut 2015/16-sesongen.