Vil du vinne FM2015?

Vi vet at mange av våre medlemmer er begeistret for spillserien Football Manager. Nå har våre medlemmer muligheten til å vinne et eksemplar på utgivelsesdatoen. Oppdatert informasjon.

Mange fotballsupportere har et forhold til Championship Manager eller de nyere Football Manager-spillene. 7. november kommer Football Manager 2015, som er det siste spillet i serien. I den forbindelse har vi fått tak i fire eksemplar av spillet.

 

Konkurransen er bare for medlemmer i supporterklubben - og det eneste du må gjøre er å svare i kommentarfeltet under denne artikkelen. Det vi lurer på er: «Hvilken spiller har du alltid kjøpt til ditt Liverpool-lag i Football Manager-spillene, men som aldri har spilt for Liverpool?»

 

Det er mange kule nyheter i det nye spillet, og det har kommet en rekke nye funksjonaliteter. Les mer om det her.

 

Vi vil trekke fire vinnere, som alle vil få tilsendt en nedlastingskode og kan laste ned spillet når det slippes. Vi trekker vinnerne om to uker - 5. november.

Oppdatert: Allerede onsdag 5. november vil lisensnøklene/Stream-kodene til vinnerne bli sendt ut. da kan en laste ned betaversjonen - og spillet vil automatisk bli oppdatert til fullversjonen på lanseringsdagen to dager etter - uten at man mister pågående spill.