Vil fortsatt låne ut Ilori

Brendan Rodgers vurderer fortsatt å låne ut Tiago Ilori denne måneden, selv om Daniel Agger vil være ute i 3-4 uker med en leggskade.

Den portugisiske midtstopperen har fortsatt ikke debutert for Liverpool etter £7M-overgangen fra Sporting Lisboa i sommer.

- Skaden til Agger forandrer ikke på noe, ettersom vi har Martin Kelly som også kan spille midtstopper, uttaler Rodgers til Liverpool Echo.

- Tiago har hatt en tilvenningsperiode på seks måneder eller så siden han kom til klubben. Neste fase for ham blir å få spilletid. En ung midtstopper behøver å spille kamper, slår Liverpool-manageren fast.

- Det var et slag i ansiktet å miste Daniel i 3-4 uker, men Sakho trente i dag og ser fin ut.

- Det er ting som dette som var grunnen til at vi måtte sørge for at vi hadde god dekning i midtforsvaret. Det er slik en viktig posisjon. Det er bedre at du har for mange gode spillere enn for få.

- Ser man på historikken til noen av spillerne her, som kanskje ikke har spilt så mange kamper, så var det viktig med en slik dybde i troppen. Vi har skikkelig konkurranseinnstilte spillere i forsvarsrekka, og dersom noen er skadet har vi andre som kan steppe inn.

Glen Johnson var tilbake i full trening i dag, og Rodgers håper han kan spille mot Stoke. Joe Allen (lyske), Jon Flanagan (hamstring) og Jose Enrique (kne) er definitivt uaktuelle.

Mot Stoke vil det enten bli Mamdou Sakho eller Kolo Toure som blir Martin Skrtels partner i midtforsvaret.