Vil ikke forhaste seg med landslagsavgjørelse

Steven Gerrard vil ikke ta noen avgjørelse om sin landslagsfremtid på en stund ennå. Han sier det vil gå flere uker før han bestemmer seg for om han skal fortsette på landslaget etter VM eller ei.

- Det stemmer ikke at jeg kommer til å ta en avgjørelse i løpet av uken. Jeg trenger mer tid til å tenke meg om, siteres Gerrard av et samlet britisk pressekorps på spørsmålet rundt hans landslagsfremtid.

- Jeg er fortsatt veldig langt nede. Jeg er helt utslått etter det som har skjedd de siste par ukene, uttaler England-kapteinen etter å ha blitt slått ut av VM allerede før gruppespillets siste kamp.

- Jeg trenger tid til å tenke meg om før jeg tar en så stor avgjørelse. For øyeblikket aner jeg ikke hva jeg kommer til å bestemme meg for. Jeg trenger tid.

- Jeg er blitt enig med manageren om at jeg skal snakke med ham om dette om noen uker.

- Jeg snakket med Roy i formiddag, og ba ham gi meg tid over sommeren til å vurdere fremtiden min. Jeg kommer ikke til å forhaste meg. Jeg føler ikke det er riktig å ta en avgjørelse nå, eller om en ukes tid.

- Nå trenger jeg å komme meg vekk, reise på ferie og la alt synke inn før jeg tar den store avgjørelsen. Jeg må snakke med en rekke folk som jeg respekterer, som vil hjelpe meg og gi meg råd på riktig måte før jeg tar avgjørelsen. Det er en stor avgjørelse å ta, og jeg vil ta den når tiden er inne.

- Det er veldig vanskelig å være en England-spiller for øyeblikket. Alle er veldig såret og skuffet. Jeg ønsker å takke supporterne for deres støtte, ikke bare under VM, men også i løpet av de to årene vi brukte på å kvalifisere oss.

- Vi spillerne tar det hele og fulle ansvar for det som har skjedd. Vi må bære det på våre skuldre, og ikke la manageren stå der og ta all skylden alene.

- Det eneste vi kan gjøre er å holde sammen. Vi ble enige om å kjempe for dette sammen, og ta ansvaret sammen. Vi tenker bare på fansen nå, og de ønsker seg en seier i siste kamp. Det gjør vi også.