Vises på Viasat Fotball og Viaplay

Liverpool-supporterne må betale for å se tirsdagens Champions League-premiere. Viasat informerer om at de vil prioritere å sende de mest populære kampene på Viasat Fotball og Viaplay.

Det betyr at man enten må abonnere på Viasat eller Viaplays sportspakke for å følge alle kampene Liverpool spiller i Champions League denne sesongen.

– Årsaken til dette er at vi ønsker å tilby våre betalende kunder et eksklusivt og attraktivt sportsprodukt, sier sportssjef Stian Aune Kleppo i Viasat.

Han sier det er samme løsning som de har valgt i forbindelse med Manchester Uniteds deltakelser i turneringen de siste årene, men bekrefter at finalen i Berlin i juni 2015 uansett skal vises på gratis- og reklamekanalen Viasat 4.

– Det er en stor glede å ønske Liverpool velkommen tilbake i UEFA Champions League. Få lag har en like selvsagt plass i turneringen enn nettopp Liverpool. Hvilke kamper som vises på hvilke kanaler, er alltid et stort og mye omdiskutert spørsmål, men at Liverpools kamper i all hovedsak vil bli vist på Viasat Fotball og Viaplay, er en naturlig prioritering for oss, forteller Kleppo.

De rødes åpningskamp i Champions League er mot Ludogorets Razgrad kommende tirsdag klokka 20.45. Kampen sendes på Viasat Fotball og Viaplay.