Wenger ble skremt i fjor

Arsene Wenger innrømmer at han ble skremt da Liverpool knuste hans Arsenal på Anfield forrige sesong. Arsenal-manageren skryter av Liverpool-publikummet.

- Alle tap er smertelige. Alle tap etterlater et arr i hjertet ditt for alltid. Vi har også noen gode minner fra Liverpool. Vi har vunnet mange kamper på Anfield. Etter at vi tapte der i fjor fikk vi revansje i FA-cupen på hjemmebane bare en uke senere mot det samme laget, sier Wenger til Telegraph etter å ha blitt spurt om 5-1 tapet i fjor.

- Vi har vunnet fem av våre siste seks kamper, og ønsker å fortsette den seiersrekken. Vi spilte en god kamp mot Newcastle forrige helg, og Liverpool er en god sjanse til å vise at vi kan fortsette å ha den gode balansen mellom å angripe og forsvare oss godt, for Liverpool er alltid veldig sterke på hjemmebane.

- Jeg mener at Liverpool mot Arsenal er en av de store kampene i Premier League. Det er en spesiell stemning på Anfield. Jeg har stor respekt for Liverpool-publikummet, for de støtter alltid laget sitt. Jeg husker en kamp hvor vi ledet 5-1 på Anfield, og de begynte å synge «You'll Never Walk Alone». Det er en av de få banene i verden hvor du kan oppleve noe slikt. Det er en spesiell kombinasjon av gode kunnskaper om spillet og støtte til laget sitt blant Liverpools supportere.