West Brom-sjefen hyller rød duo

Før morgendagens møte med Liverpool trekker manager Pepe Mel frem Luis Suárez og Steven Gerrard som de mest sentrale fra Anfield-klubben.

– Suárez er i fantastisk form. Det er ikke mange spillere som ham, sier den ferske West Bromwich-manageren, ifølge Sky Sports.

Uruguayaneren har alene scoret 23 ligamål denne sesongen – kun fire færre enn hele West Bromwich.

Les også: Før kampen: West Brom-Liverpool

– For min del ser jeg på ham som den beste eller nest beste angriperen i verden for øyeblikket, legger spanjolen til.

– Men en som er omtrent like viktig som Suárez, er Steven Gerrard fordi han i utgangspunktet står for pasningene frem til Suárez.

Mel tok over West Bromwich i januar, etter at laget hadde spilt en rekke kamper uten seier. Han debuterte på the Hawthorns-sidelinja i uavgjortkampen mot Everton, før han så laget gå fra 2–0 til tap i lokalderbyet mot Aston Villa tidligere denne uka.

Nå ser han mot møtet med Liverpool, der han har muligheten til å vinne sin første kamp etter ansettelsen forrige måned.

Les også: – Vi er klare for Liverpool

– Liverpool er selvfølgelig en stor klubb, og sammenliknet med Aston Villa er de annerledes. Liverpool bygger mer opp bakfra, mens Aston Villa spiller langt mot (Christian) Benteke, der vi må kjempe om andreballene. Det var en vanskelig kamp for vår del.

Han mener de røde likner mer på et balltrillende Everton-lag.

– Det er ikke sånn at Liverpool-stilen er bedre eller enklere for oss enn Aston Villa. Det er bare en annerledes type motstand.

Kampen mellom West Bromwich og Liverpool har avspark kl. 14.30 i morgen.