Whitecaps-duo skal trene med LFC

Den canadiske klubben Vancouver Whitecaps FC melder på sine offisielle nettsider at to av deres spillere, Sam Adekugbe og Christian Dean, skal trene med Liverpool i tidsrommet 1. til 7.desember.

De to forsvarsspillerne skal altså trene med Liverpool i en uke mens det er vinterpause i Major League Soccer. Duoen var også nylig på et lignende treningsopphold hos Rangers i Skottland.

19 år gamle Adekugbe har fem kamper i MLS for Whitecaps etter at han skrev under for førstelaget til den canadiske klubben i august 2013. Han har gått gradene i klubben, og har spilt 55 kamper i United States Soccer Development Academy-ligaen. Adekugbe er opprinnelig fra Calgary, og har deltatt på treningssamlinger med det canadiske landslaget både på U18, U20 og seniornivå. Han var nylig kaptein for Canada U20 i en 2-2 kamp mot England.

21 år gamle Dean fikk seks førstelagskamper for Whitecaps i sin første sesong for klubben. Han er opprinnelig fra California, og er fast inventar på USA sitt U23-lag, hvor han er blitt kalt inn ved de tre seneste anledningene.