Én før kamp: Aston Villa

Liverpool møter Aston Villa på Villa Park i morgen. Vi har tatt en prat med en supporter om tankene hans om kampen, Lucas, og Lazar Markovic.

Denne gang har vi snakket med Øystein Nygård fra Bryne.

 

Aston Villa har bare vunnet to hjemmekamper denne sesongen - hva tror du om lørdagens kamp? 

 

- Den siste seieren fikk jeg med meg live da de i Desember slo Leicester  2-1. I den kampen ble tidligere rød Konchesky utvist. Da var Villa brukbare men de er helt avhengig av at Agbonhdahor og Benteke er i form. En sitter hele tiden med en følelse av, at noe mangler i dette Villa-laget. Som sagt uten spissparet i form er Villa ingenting. Vi bør ta dette rimelig greit. Og da med offensive backer som kommer i hundre, da vil Villa få store problemer med å demme opp. Får Liverpool opp hurtigheten i sitt spill blir dette en god lørdag. Blir det mye kjemping og lite spill vil jeg tro vi kommer til å slite med å komme til mange mulighetere. Da kan det blir en tolmodighetsprøve. Men jeg tror vi er litt på gang og får opp balltempoet og at vi spiller dem ut. Glasskulen viser også at Balotelli svarer på kritikken i helgen.

 

Kampen er ikke TV-sendt, kommer du til å stole på stream eller følge den på andre måter?

 

- Håper Liverbirds Jæren sin stamplass klarer å streame. Elles blir det på radio eller Liverpool.no

 

Lazar Markovic viste seg frem i forrige kamp - har du tro på serberen?

 

- Jeg har hatt klokketro på Markovic hele tiden. Han er frekk og lur på samme tid. Han virker også litt «drittsekk», og minner meg litt om en ung Ronaldo. Positivt å få inn en type som han. Vi trenger dem som prøver på det umulige. Han har i tillegg tempo og meget god teknikk. Målet hans mot Bournemouth i ligacupen er mesterlig. Han må jobbe med å melde seg på i kampene. Han er til tider litt borte, men han er ung. Har tro på serberen! 

 

Lucas Leiva linkes stadig bort fra klubben - synes du de røde bør beholde ham? 

 

- Et definitivt ja! Med det til tider vaklete forsvar og keeperspill er vi helt avhengig å ha et defensivt anker som han. Han er en klegg og sikkert forferdelig å spille mot. Setter du at han får gult kort på oddsen får du knapt pengene igjen. Han er blitt mer ballsikker og har større ro i spillet enn foreksempel Joe Allen. Minuset er at han er ikke god offensivt. Det blir for mye støttepasninger - men med problemene vi har bakover, er han en meget god ryddegutt. Et stort pluss er at han er like god om de spiller mot Arsenal eller Tamworth. En kan stole på at Lucas gjør jobben. 

 

Dersom du er Brendan Rodgers, hvilke 11 starter på lørdag?

 

Mignolet, José Enrique, Skrtel, Sakho, Can, Lucas, Henderson, Coutinho, Gerrard, Sterling, Balotelli. I en 4-1-3-2-formasjon.

 

Og dersom du må tippe resultat, med målscorere?

 

- 1-3. Agbonlahor for Villa, Balotelli får endelig sine mål og scorer to, mens Skrtel scorer ett.