«Alt annet enn seier vil være en skuffelse»

Jordan Henderson mener det nå er på tide at Liverpool kommer på vinnersporet igjen. Selv er han frustrert over ikke å kunne spille.

Torsdag venter Rubin Kazan i gruppe B i Europa League for Liverpool. Etter de to første kampene i gruppespillet står Liverpool med to poeng, bare ett mer enn motstanderen i Klopps hjemmedebut.

«De to uavgjort-kampene så langt i gruppa summerer på en måte opp sesongen så langt: ikke så mange tap, men vi har ikke vunnet nok kamper heller. Vi må endre på det i kveld», skriver Jordan Henderson i kampprogrammet «This is Anfield».

«Klarer vi det er vi i en god posisjon for å gå videre. Alt annet enn seier vil være en skuffelse», slår kapteinen fast.

Frustrert av skaden

Selv må han se også denne kampen fra tribunen, og er sannsynligvis ikke klar igjen før seint i november

«Fra mitt eget ståsted, har det vært veldig frustrerende å ikke få spille den siste tiden på grunn av skade. Jeg tror det er det lengste skadeoppholdet jeg har hatt noen gang. Jeg ønsker alltid å hjelpe laget, og det å ikke ha muligheten til å spille gjør at jeg ikke føler jeg kan gjøre jobben min ordentlig», skriver han.  

«Når en ny sjef kommer inn ønsker man å være involvert og gjøre et godt inntrykk. Dessverre er jeg ikke alene om å ikke kunne gjøre det på grunn av skade. Det var forferdelig å først høre at Joe Gomez og så Danny Ings hadde fått korsbånd-skader. De er fantastiske karer som kom i sommer, og som gjorde en forskjell umiddelbart.»

LES OGSÅ: Dette skriver Klopp i sitt første kampprogram