– Alt klaffet mot Liverpool sist

Etter tap i sesongens første hjemmekamp, håper Arsène Wenger å slå tilbake med en gjentakelse av vårens møte med Liverpool.

Arsenal startet premier League-sesongen med tap hjemme for West Ham, men fikk med seg alle tre poengene borte mot Crystal Palace i andre runde.

Nå håper Arsène Wenger at de skal gjenta fjorårets seier mot Liverpool på Emirates.

– Vi hadde en veldig overbevisende kamp sist sesong. Alt klaffet den kvelden, og det var en veldig god kamp, sa han om 4-1-seieren på Emirates.

Viktig kamp

Bellerin, Özil, Sanchez og Giroud scoret da målene for Arsenal, mens Jordan Henderson reduserte på straffe for Liverpool. 

– Ikke alle lagene har startet bra, men for oss er dette en viktig kamp. Vanligvis er vi sterke hjemme og dette er en mulighet til å vise det. Vi så bra ut mot Crystal Palace, men vi så ikke bra ut mot West Ham, sa Arsene Wenger om tittelracet på fredagens pressekonferanse.

Saken fortsetter under bildet.

Sanchez 100 %

Det som kan være dårlig nytt for Liverpool, er at Alexis Sanchez ser ut til å være tilbake i storform.

– Han er nær hundre prosent. Det er overraskende fordi selv om han ikke har vært gjennom den nødvendige treningen, har han han en mental kapasitet som gjør at han kan grave dypt og være konkurransedyktig, sa Wenger på pressekonferansen.

En som definitivt ikke kommer til å spille på mandag er Jack Wilshere. På fredagens pressekonferanse sa Wenger også at han ikke vil rekke Englands kamper mot San Marino og Sveits i neste måned. Også  Welbeck og Rosicky er skadet for Arsenal.  

Wenger fikk også spørsmål om Liverpools kontroversielle mål mot Bournemouth, som mange mener skulle vært offside etter de nye reglene.

– Dette er en typisk situasjon hvor videodømming kunne hjulpet med å ta den riktige beslutningen. Man må sjekke om målet er riktig for det er for viktig, sa Wenger.

Brendan Rodgers holder sin pressekonferanse lørdag morgen. Den får du selvsagt alle detaljene fra på Liverpool.no.

LES OGSÅ: Vil ikke risikere Henderson mot Arsenal