- Balotelli blir urettferdig behandlet

Alberto Moreno mener at Mario Balotelli ofte blir urettferdig behandlet, og liker ikke syndebukk-stempelet som italieneren har fått.

- Jeg synes mye av omtalen av Mario er urettferdig. Han er en veldig avslappet fyr, som aldri plager noen, sier lagkamerat Moreno til Marca.

I april ble det avdekket at Balotelli er den spilleren i Premier League som får mest hets på sosiale medier, ofte med rasistisk undertone.

- Han kan være en meget god spiss. Han har alle redskapene til det. Men ting har ikke gått bra for ham her, og han har slitt med å score mål, fortsetter venstrebacken.



 - «Dette har aldri skjedd meg før», har han sagt til meg. Jeg ønsker ham alt godt om det skulle ende med at han forlater klubben, for han er en fin fyr.

Balotelli synes ikke å ha noen fremtid i Liverpool lenger, etter at han, Fabio Borini og Jose Enrique har måttet trene for seg selv i hele sommer, og ikke ble tatt med i troppen til noen av treningskampene.

Benteke er en klassespiller

Moreno tror imidlertid at Liverpool har funnet en annen svært god spiss i Christian Benteke.

- Han er en toppspiller. Det er ikke mulig å forsvare seg mot ham i lufta, og selv om han er en svær fyr er han også veldig god med beina. Han kan score mål på bestilling.

LES OGSÅ: SE KAMERATENE OVERRASKE MARIO