- Benteke gir oss en ny dimensjon

Brendan Rodgers mener at Christian Benteke i kveld demonstrerte at han har gitt Liverpools angrepsspill en ny dimensjon.

- Jeg synes Benteke var god i kveld. Du kunne se alle sidene av hans spill. Han er glimrende til å holde på ballen, han er god med ballen til å være så stor, og la også gode pasninger til sine lagkamerater, uttalte manager Brendan Rodgers om matchvinneren, som av Liverpool.no ble kåret til hjemmelagets bestemann.

- Med sin fysikk klarer han å bidra til at vi holder på ballen i farlige posisjoner på banen. Det er til stor hjelp, og så snart medspillerne blir vant til det, vil vi skape flere muligheter og score mål som en følge av det.

- Han har gitt vårt spill en ny dimensjon, samtidig som vi er ute etter å beholde vår filosofi når det gjelder å holde fart på ballen og skape bevegelser. Dette vil gå seg til de kommende månedene.

(Video med tillatelse av TV 2)

- Den defensive organiseringen er god

Liverpool har nå holdt buret rent i to kamper på rad i Premier League, og står med seks poeng etter to serierunder.

- Jeg er godt fornøyd med to seire, seks poeng og ingen baklengsmål. Den defensive organiseringen har vært god, og det er viktig for oss, sier Rodgers.

- Det er mange nye spillere som har kommet til klubben, og det vil ta litt tid før alle finner seg til rette. Men vi ser karakterstyrken og lagånden i laget, og den blir viktig for oss.

- Vi kjenner kvalitetene vi har, og når spillerne kommer i bedre form vil spillet vårt også bli bedre. Det som er viktig nå er at vi viser handlekraft og kjemper oss til resultater, slik at vi får en god start.

- Forrige sesong vant vi ikke to kamper på rad før i oktober, tror jeg. Så det er gledelig å klare det i de to første kampene. Men vi har fortsatt arbeid å gjøre.

- Hele laget jobbet veldig, veldig hardt. Bournemouth er et lag som gir deg en test. De er et godt lag. De ønsker å spille fotball. Men jeg syntes vi var gode til å presse og vinne ballen høyt i banen. Den andre siden av spillet vårt, med kontroll og dominans vil komme etter hvert.

Fornøyd med Can og Moreno

 Jordan Henderson måtte byttes ut tidlig i annen omgang, på grunn av en fotskade. Rodgers skryter av erstatter Emre Can.

- Emre har god kontroll på kampen. Det er flere spillere som fortsatt ikke er i toppform, det er åpenbart, men de bygger seg opp igjen, og det er viktig at de kan bidra.

- Alberto Moreno kom inn og spilte foran Joe Gomez, som jeg syntes var strålende. Vi ønsket en spiller på den siden som kunne hjelpe Gomez, og jeg synes Moreno var utmerket når han kom inn, noe også Emre var.