– Brannagan vil ha godt av et utlån

Liverpool er villig til å høre dersom en klubb ønsker å låne Cameron Brannagan.

For snart to uker siden fikk Cameron Brannagan sin førstelagsdebut for Liverpool, borte mot Bordeaux i Europa League. På mandag spilte han en god kamp i 2-1 seieren over Leicester City U21, hvor han scoret vinnermålet.

 

– «Cammy» er veldig nær førstelaget, sammen med Pedro Chirivella og Jordan Rossiter. Jeg sier veldig nær, men guttene foran dem i køen er alle toppspillere og landslagsspillere. Dersom Brendan ønsker å gi dem sjansen, er de mer enn klare nok, sier U21-trener Michael Beale til Liverpool Echo.

 

– Det siste året har Cameron vært veldig bra på U21-nivå, og vi ser etter noen som kan hente ham på lån, hvor han kan vise seg frem på liganivå. I det siste har Brendan vært for å se Ryan Kent, Sheyi Ojo, Sergi Canos og Harry Wilson på utlån, og jeg tror det er et steg Cameron må ta snart.

 

– Om klubber er interessert i Cam er vi mer enn villig til å høre. Han er desperat etter å ta det neste steget. Det ville vært strålende for ham å være rundt førstelaget, men for øyeblikket vil det være som en spiller for stallen, og hovedsakelig i cupturneringene, sier Beale videre.

 

– Dette var hans 42. kamp i ligen for U21-laget, noe som nesten er to fulle sesonger. Vi føler at han å må gå på utlån.

 

En annen som imponerte i mandagens kamp var Joao Teixeira. Han spilte sin andre kamp for sesongen. 

 

– Joao er rundt førstelaget hver dag, og kjemper for en plass i den stallen - men dersom du ser på posisjonene, og spillerne han møter, er det veldig tøft. Coutinho, Lallana og Ibe er der, og Danny Ings har kommet inn og gjort det veldig bra. Joao vet at det er en kø foran ham, og alt han kan gjøre er å spille så bra han kan.