– Brendan gjorde en god jobb

Jürgen Klopp skryter av sin forgjenger.

Den ferske Liverpool-manageren forklarte under dagens pressekonferanse at han kom til dekket bord på Melwood.

- Det som jeg sa rett etter at jeg kom hit gjelder fortsatt, med at jeg bare trenger å justere litt på noen små skruer, og det er hva vi holder på med for øyeblikket. Brendan gjorde en veldig god jobb, så det er en god plattform her takket være Brendans arbeid, sa Klopp i dagens møte med pressekorpset.

– Jeg trengte ikke å lære spillerne hvordan de skal spille fotball. Brendan hadde gjennom sitt arbeid allerede gjort det.

Klopp har i stedet konsentrert seg om den mentale biten, at spillerne skal tro på seg selv.

– Litt stabilitet er veldig viktig for det offensive spillet. Du føler deg tryggere når du vet at ikke hver eneste sjanse som motstanderen har vil føre til et mål. Vi hadde en situasjon mot Southamtpon, hvor de fikk et sent utligningsmål. Det var lett å se at den scoringen forandret alt.

– Når du ser problemer, trenger du ikke alltid sette fingeren på dem og fortelle dem til spillerne. Men dersom det er store problemer, må du finne en løsning.

– Jeg fikk den reaksjonen jeg ønsket fra spillerne. Den kom i neste kamp. Det sier litt om talentet som spillerne besitter. De slo tilbake mot Chelsea, og det var til stor hjelp for oss.

LES OGSÅ: Hadde prat på tomannshånd med Ibe