- Brighton er et alternativ også neste sesong

Joao Teixeira ønsker å fortsette karrieren i Brighton & Hove Albion også neste sesong, dersom han ikke klarer å spille seg inn på Liverpools førstelag.

- Det er veldig vanskelig å spille seg inn på Liverpools førstelag, for de er en stor klubb med store spillere. Men du kan alltid drømme, sier den utlånte midtbanespilleren til The Argus.

- Jeg har en drøm om å spille i Premier League med Liverpool. Jeg ønsker virkelig å gjøre det, og jeg jobber for å nå det målet, men du vet aldri hva som vil skje i fremtiden, fortsetter 22-åringen.

Portugiseren, som har kontrakt med Liverpool frem til sommeren 2016, har gjort det bra for Brighton i The Championship den siste tiden. Fire scoringer har det blitt på de seks siste kampene, og han ønsker å komme tilbake til Brighton om han ikke når sine mål i Liverpool.

- Selvsagt gjør jeg det. Jeg liker alt her. Jeg liker byen. Det er virkelig fint å bo her. Klubbens fasiliteter er flotte. Det er en topp klubb. Treningsbanen er ny, stadion er strålende, og fansen fyller alltid opp stadion, så det er flott.

- Jeg er blitt mye bedre her. Jeg er en annen spiller nå. Jeg har mer selvtillit. Jeg har fått erfaring med å spille i The Championship, og jeg føler meg som en viktig spiller akkurat nå.

Totalt har Teixeira gjort seks mål på 27 kamper for Brighton. I dag spiller Albion borte mot Bolton, laget som portugiseren scoret mot i sin hjemmedebut i august.