- Chelseas fridager har ingen relevans for oss

Brendan Rodgers tror Chelsea kan ha fått fornyet energi etter ligatittel og flere fridager. Han understreker at Liverpools spillere ikke har gitt opp troen på 4. plass.

José Mourinho har latt spillerne hvile ut etter at seriemesterskapet ble sikret i helga, og først fredag var Chelsea-spillerne tilbake på treningsfeltet. Dermed har de bare to dager til å forberede seg på kampen mot Liverpool søndag.

Eden Hazard brukte blant annet denne fritiden på stranda, noe han delte bilde av på Instagram før i uka. Brendan Rodgers tror likevel ikke det har noe å si for søndagens kamp.

- Hvis de hadde noen dager fri, har de fortjent det etter å ha vunnet ligaen. Men de er profesjonelle spillere. Så alle kamper vil være viktige for dem. Og jeg er sikker på at de går for å vinne kampen mot oss også, sa Brendan Rodgers på fredagens pressekonferanse. 

- Chelseas fridager har ingen relevans for oss. Vår jobb er å dra dit og få et resultat, la han til.

Må kontrollere de siste tre kampene

Mourinho har allerede antydet at noen spillere som har fått lite spilletid, skal få prøve seg på tampen av sesongen. Dermed kan Loic Remy, John Obi Mikel, Kurt Zouma, Juan Cuadrado og Filipe Luis være aktuelle fra start mot Liverpool.

- Noen ganger kan en pause gi ny energi inn i kampen. Og kanskje vil ha prøve nye spillere med mer motivasjon for å vise seg fram, som ikke har fått så mye spilletid og som vil vise seg fram, sa Rodgers.

Ramires er ute med nyresykdom, og Oscar er ute for resten av sesongen for Chelsea. Mourinho har også sagt tidligere at han ønsker å spare Diego Costa, men John Terry har bedt om å få spille alle kampene denne sesongen.

- Vår jobb er å dra dit for å få et resultat, for Manchester United har en tøff kamp mot Crystal Palace lørdag.

- Vi går inn i kampen for å vinne, vi må kontrollere de siste tre kampene og se hvor vi ender, sa Rodgers om kampen om 4. plassen.

For Rodgers er Mamadou Sakho skadet, i tillegg til nyopererte Daniel Sturridge. Mario Balotelli er tilbake i trening, men det er ikke sikkert han blir klar til søndag.

LES OGSÅ: 2,42 prosent sjanse for at Liverpool tar 4. plassen

Saken fortsetter under bildet.

Troen har aldri forsvunnet

Liverpool-manageren bruker kampene mot Chelsea i Ligacupen tidligere i år som motivasjon foran møte på Stamford Bridge. Etter storspill, røk Liverpool ut etter ekstraomganger i semifinalen.

- Vi spilte bra i cupen mot dem, og denne gangen kan vi kanskje spille bra og også få et resultat ut av det, uttalte han.

Rodgers er i hvert fall sikker på at spillerne aldri har mistet troen på at de kan klare å ta Champions League-plassen.

- Det har vært en tøff sesong, men spillerne er innstilt på å dytte klubben framover. Men det er ikke alltid at det går framover hvert år, men uansett vil vi fra nytte av denne sesongen, og være bedre forberedt på neste sesong. Troen har aldri forvunnet i laget, men noen ganger kan selvtilliten gjøre det når man sliter med å score mål. Men fordi de er fokusert, ser jeg hver dag innsatsen de legger inn for å være best mulig, sa Rodgers. 

LES OGSÅ: Balotelli tilbake i trening