- Daniel jobber utrolig hardt

Mannen som hjelper Daniel Sturridge tilbake etter skadene rapporterer at Liverpool-spissen jobber utrolig hardt for å komme tilbake på fotballbanen.

Scott Schrimscher, som har base i Phoenix, Arizona, er den personlige treneren som skal få Liverpools £12M-spiss på fote igjen. Schrimscher har fått mange lovord for jobben han gjorde med det tyske landslaget i forkant av at de ble verdensmestere i Brasil, og Liverpool FC har hyret fitnessguruen for at Sturridge skal bli kvitt sine skadeproblemer.

- Trøtte øyne som vanlig sammen med min bror Scott. Takk for alt. Enda en hard dag med trening. Denne karen er den beste i sitt yrke, melder Sturridge på Instagram.

Schrimscher er spesialist hos EXOS, som er en gruppe som har spesialisert seg på trening og rehabilitering etter skader. Gruppen driver ni sentere rundt om i USA. Schrimscher er spesialist på bevegelsesvitenskap, og er utdannet ved universitetet i Michigan.

- Daniel har en utrolig treningsvilje, og er vidunderlig å arbeide med. Han er en klassefyr, som har en lysende fremtid, sier Schrimscher til Liverpool Echo.

- Metodene vi har brukt sammen med Daniel baserer seg på de fire grunnpillarene: tankesett, bevegelser, ernæring og rehabilitering. Dette er et helhetlig system som hjelper spillere på alle nivåer til å forbedre prestasjonene sine ute på banen, forklarer amerikaneren.

 

Tired eyes as usual with my bro @sschrim. Thanks for everything. Another hard days training. This guy is A1 at his job. 👌

A photo posted by Official Daniel Sturridge (@dstudge) on