- Daniel ser ut til å være i topp fysisk form

Brendan Rodgers forventer at Daniel Sturridge vil gi et lag i fremgang ytterligere en dimensjon når han er tilbake på banen igjen. Manageren sier at spissen ser veldig bra ut på trening.

- Uten tvil, kom det umiddelbart fra Brendan Rodgers da han i dag ble spurt om Daniel Sturridge ville ha utgjort en positiv forskjell på Liverpools ligaplassering dersom han ikke hadde vært skadet nesten hele høstsesongen. – Jeg tror det har hatt enormt å si for vår sesong så langt.

- Du kan se tilbake til begynnelsen av sesongen da vi hadde vårt tidlige møte med Tottenham og den ledesnoren han var i laget i den kampen.

- Han har ikke spilt siden og laget slet i noen måneder, men heldigvis har vi nå fått spikret en måte å arbeide på og har returnert til hvordan vi ønsker å spille.

- Laget blir bedre og bedre, og når du kaster Daniel inn i det, vil han være som et nytt lys og tilføre en ny dimensjon. Han så veldig, veldig god ut på trening i dag, han var fremragende.

- Vi kommer til å gi ham en dag til og ta en prat til med ham i morgen, bare for å se hvordan han føler det, men Daniel ser ut til å være i topp fysisk form. Under de siste dagene, og spesielt på morgentreningen i dag, var han dynamisk, skarp og med gode avslutninger.

- Samtidig har han vært lenge ute, slik at vi må være forsiktige med ham og la ham finne seg til rette igjen. Vi kan ikke legge det presset på ham ved å si at alt vil bli fryd og gammen så snart han er tilbake på banen.

- Vi vil imidlertid definitivt være et bedre lag med Dan enn uten.

Rodgers bekreftet at Mamadou Sakho fortsatt får behandling for et problem med ryggen og man vil ta en nærmere vurdering i morgen hvorvidt han kan være med mot West Ham eller ikke. For øvrig var det ingen andre nye skader etter kampen mot Chelsea.