- De unge spiller helt uten frykt

Det kommer trolig til å stå godt over 70.000 høylytte, tyrkiske supportere på tribunen når Liverpool gjester Atatürk stadion, men det er ikke noe som bekymrer manageren.

– Dette er grunnen til at jeg alltid ser mot de unge. Unge spillere opptrer helt uten frykt i slike situasjoner. De kan bare gå utpå og spille med frihet og faktisk nyte det, sier Brendan Rodgers, ifølge Liverpool Echo.

Les også: – Manageren skal ha skryt for å satse ungt

Mange lag har latt seg knekke av den intense atmosfæren på bortekamper i Tyrkia, men Rodgers påpeker at Liverpool-spillerne har med seg en solid dose selvtillit inn til kampen. De helrøde har faktisk spilt fem strake bortekamper i Premier League uten baklengsmål, og ingen i toppdivisjonen har gjort det bedre enn Liverpool dette året.

Vanligvis spiller Besiktas også på en mer intim stadion, men nå bruker de enorme Atatürk stadion, et anlegg med løpebane rundt gressmatta, som hjemmebane på grunn av bygging av den nye Vodafone Arena.

Les også: Tror på seier til tross for skadebonanza

– Vi får se hvordan atmosfæren er. Den gamle hjemmebanen deres var ganske skummel, men her er det litt mer plass mellom supporterne og selve banen. Det kommer til å bli en tøff kamp. Besiktas har tapt to på rappen, noe som er uvanlig for dem, så de ønsker nok å rette på det. Men som dere sikkert skjønner, så har laget mitt høy selvtillit.