– Det er kun han som scorer slike mål

To fulltreffere av skadeplagede Samed Yesil bidro sterkt til at de røde ungguttene senket Tottenham på White Hart Lane i går. U21-lagets trener er svært glad for å se tyskeren tilbake i sedvanlig stil.

20-åringen fra Düsseldorf doblet Liverpool-ledelsen til 2–0 like før halvtimen var spilt under gårsdagens ligakamp, og bare fire minutter etter sidebyttet fant han veien til nettmaskene igjen. Tottenham klarte aldri å slå tilbake, tross en redusering mot slutten, og Liverpool vant 3–1 i hovedstaden. 

Dobbelen fra Yesil sørget for at spissen, som har fire kamper fra start, nå står med tre scoringen denne sesongen. Den uheldige målmaskinen har hatt en svært trøblete start på Liverpool-karrieren, med to avrivninger i korsbåndet i løpet av kort tid.

– Stort å se ham smile igjen

20-åringen var tilbake allerede i fjor høst, men har det siste halvåret slitt med flere småskader. I mars forsikret trener Michael Beale om at Yesil ville fortsette å score mål etter comebacket fordi avslutningene hans var «på høyde med de aller beste» på treningene.

Og i går beviste spilleren det på Premier League-arenaen i London. Begge målene kom som et resultat av svært gode, raske og smarte skudd lavt i mål.

– Det var herlig å se Samed få to nettkjenninger, og det er bare han som hadde klart å score de type målene der, som i tillegg var med feil fot. Det var stort å se ham med et stort smil om munnen etter kampen. Han har jobbet så hardt for å komme tilbake, og kampformen hans er virkelig på vei, sier Beale.

Før spissen markerte seg for fullt, hadde Ryan Kant allerede gitt rødtrøyene ledelsen. Hurtigtoget, som har slitt med ryggen de siste månedene, brukte bare fem minutter på å sende Liverpool foran.

Fornøyd med laget

Overfor klubbens nettsider skryter Beale av talentene sine, som med seier i går meldte seg på igjen i kampen om ligagullet. Nå er Liverpool bare poenget bak Manchester United, dog med én kamp mer spilt. Det gjenstår fire runder av sesongen.

– Ryan scoret et strålende mål med venstrefoten, og han, Harry Wilson og Sergi Canós var strålende for oss. Corey (Whelan) var glimrende i debuten, mens Connor Randall og Alex O’Hanlon gjorde en kjempejobb, legger treneren til.

Se tabell og statistikk for U21 her!

Neste kamp for U21-laget er borte mot Everton torsdag 30. april, før Leicester, Chelsea og Norwich står for tur. Alle kampene sendes direkte på LFCTV, og hjemmekampen mot Norwich 11. mai spilles på Anfield.