- Det har ikke helt sunket inn ennå

Joe Gomez om drømmestarten som Liverpool-spiller.

– For å være ærlig har det ikke sunket helt inn ennå, sier Joe Gomez i et ferskt intervju med LFCTV.

– Det vil sikkert det etter hvert, men for øyeblikket prøver jeg bare å fortsette å jobbe hardt, sier han.

Sist sesong spilte Gomez 24 kamper for Championship-klubben Charlton Athletic. 18-åringen kunne knapt drømt om en bedre start på Liverpool-karrieren enn den han har fått. 

Må jobbe hardt

Ikke bare har han startet de to første seriekampene, han har også vært en del av et forsvar som har holdt nullen, og et lag som har fått med seg seks poeng.

– Det har definitivt vært mer enn jeg forventet å få komme inn å spille de to første kampene. Jeg visste det var en mulighet for at jeg ville forlate klubben på lån, men dette var målet - det å komme inn på laget, sier han.

– Men det er tidlig ennå og bare to kamper inn i en lang sesong.

– Jeg må fortsette å jobbe hardt for å forbli på laget, sier han.

Saken fortsetter under bildet.

I GODT SELSKAP: Joe Gomez sammen med Nathaniel Clyne, Divock Origi og Jordon Ibe i Finland før seriestart.

Analyserer seg selv

Gomez har fått mye ros for innsatsen sin og måten han har taklet sin nye rolle på venstrekanten. Men har har ikke blitt høy på seg selv av den grunn.

- Det er hyggelig, men jeg pleier å analysere meg selv. Jeg får tilbakemeldinger fra manageren, trenerne og familien, så jeg legger egentlig ikke så mye merke til hva som sies om meg ellers.

- Selvsagt setter jeg pris på alle de positive tilbakemeldingene og tekstmeldingene, men jeg prøver å ikke legge for mye vekt på det. Jeg fokuserer kun på neste kamp, sier Gomez til LFCTV.

LES OGSÅ: - Joe er mentalt veldig sterk